Veren el olmanın, Hayır etmenin bereketini ispatlayan adam; Bekir Çetin

Mal canın yongasıdır, malından vermek canından vermek demektir, herkese nasip olmadığı gibi hayır etmenin lezzetinide herkes tadamaz

Güngören lezzet kervanının öncüsü Kebapçı Çetin usta restaurantı 16 yıl boyunca her perşembe günü 1.500 pide çıkartarak mazlumların yanında oluyor. 16 yıl önce Bakırköy ruh ve sinir hastalıkları hastanesinde kazandığını dağıttığından dolayı ailesi tarafından 1 ay boyunca yatırılan Bekir Çetin , Hayır etmenin lezzetini kelimelerle kimseye tarif dahi edemiyor.  Allah için harcayan olmak her kula nasip olmayan meziyettir. Hayır ve hasenet yarışında örnek olarak okuyucularımızla buluşturduğumuz Bekir Çetin, kendimizi yaşayıp , yaşamadığımızı bir daha sorgulamamızı gerektiren örnek bir isim. Akrabasına, çalışanına, komşusuna, kendisinin ulaştığı tüm mazlumlara el uzatan yıllık dağıttığı zekatıyla binlerce insana dokunan bir isim. 

Kebapçı Çetin Usta restaurantı çalışanları yapılan hayır yarışında  canla başla görev alırken üretilen pideleri işletme sahibi Bekir Çetin bizzat denetleyerek kontrol ediyor. "Yemeğim şeyi asla kimseyede yedirmem" diyen Bekir Çetin   pidede kullanılan etlerin birinci sınıf kaliteli etlerden olduğunu gururla gösteriyor. Bizzat katıldığı pide dağıtımında her perşembe günü yolunu gözleyen Bakırköy ruh ve sinir hastanesinde, kardeşleri, arkadaşları, dostları var. Perşembe günleri belirlenen ihtiyaç sahiplerinin evlerinede ayrıca dağıtım gerçekleştiriliyor.