Uysal'dan, Başsavcıya Ziyaret
AHA BALIKESİR- Burhaniye AK Parti Belediye Başkan adayı İnşaat Mühendisi Necdet Uysal, Belediye Meclis Üyeleri ile birlikte Burhaniye Cumhuriyet Başsavcısı Zafer Yıldızı makamında ziyaret etti. Ziyaret sonrası İlçe Jandarma Komutanlığı, Burhaniye Cezaevi Müdürü, PTT Müdürü ile Orman İşletme Müdürlüğü ziyaretleri gerçekleştirildi.
Burhaniye AK Parti Belediye Başkan adayı İnşaat Mühendisi Necdet Uysal, AK Parti Belediye Meclis Üyeleri Cemil Bahadır, Hadiye Erok ve Sevda Padem ile birlikte Burhaniye Cumhuriyet Başsavcısı Zafer Yıldızı makamında ziyaret etti.
Burhaniye Cumhuriyet Başsavcısı Zafer Yıldıza yapılan ziyarette Burhaniyede yapılacak olan Adliye Sarayı ile Nisan ayı içerisinde teslim edilecek olan Burhaniye Cezaevi konularının konuşulduğu ziyaret nedeniyle memnuniyetini ifade eden ve teşekkür eden Burhaniye Cumhuriyet Başsavcısı Zafer Yıldız, Necdet Uysal ve ekibine başarı dileğinde bulundu.
Burhaniyede yapılacak olan yeni Adliye Sarayı ile yakında teslim edilecek olan Burhaniye Cezaevinin ilçenin büyümesine katkı sağlayacağını ve ilçe esnafınada ekonomik olarak biraz olsun nefes aldıracağını vurgulayan Belediye Başkan adayı Necdet Uysal, bugüne kadar Burhaniye Cezaevi için 150 kişinin istihdam edildiğini ve 100 kişinin daha iş bulma olanağının bulunduğu açıklamasını yaptı.
Burhaniye Belediye Başkan adayı Necdet Uysal ve ekibi Burhaniye Cumhuriyet Başsavcısı Zafer Yıldızın ziyareti sonrası Burhaniye ilçe Jandarma Komutan yardımcısı Jandarma Kd. Bşçvş. Ahmet Üstbaş, Burhaniye C Tipi kapalı Açık Ceza İnfaz Kurumu Müdürü Mustafa Canatan, Burhaniye PTT Müdürü Süleyman Çelebi ile Burhaniye Orman İşletme Müdürü Murat Akçakaya ziyaret edildi.
Haber: Enver DOLGUN