Ünal Baysan; Bana istifa et diyenlere sorun parayı kim vermiş

Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan, Belediye tarafından 21, 26 Ağustos tarihleri arasında düzenlenecek olan festival öncesinde, Çorlu'da hizmet veren yaygın ve yerel basın mensuplarıyla bir araya geldi.

Baysan, Çorluspor 1947 ye destek vermedi diye kendini eleştirenlere; “Sorun bakalım bu kadar parayı kim vermiş. Çorlu da bir tek ben yokum. Beni istifaya davet edenler acaba bu takıma Bir Lira vermiş mi” dedi.

MajestikCafe restoran da düzenlenen organizasyonda, Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan, Başkan Yardımcıları Erdoğan Demirci, Ahmet Sarıkurt, Kemaleddin Avcı ve Oktay Çolpan, Çorlu hizmet veren gazete, dergi, radyo ve internet yayın temsilcileri ile ulusal ve yerel muhabirliği yapan basın mensuplarıyla kahvaltıda buluştu.

Spora ve Sporcuya Çok Büyük Destek Veriyoruz!

Kahvaltıda basın mensuplarının sorularını da cevaplayan başkan Baysan, Çorluspor1947 konusunda kendisine haksızlık yapıldığını belirterek; “Bir gurup taraftar çıkıyor Belediye ye siyah çelen bırakıp beni istifaya davet ediyor. Sorun bakalım kendilerine bu takıma her yıl biz belediye olarak ne kadar destekte bulunuyoruz. Orada konuşup slogan atanlar bu takıma Bir Lira katkı sağlamışlar mı? Çorluspor 1947 sadece belediye takımı değil. Çorlu da birçok iş adamı var onlarda gereği kadar destek olsunlar. Hep birlikte bu takımı layık olduğu yerlere getirelim. Bu tip haksız eleştiriler ben karşıyım. Belediye olarak hükümetin yapması gereken yatırımları biz yapıyoruz. Birçok spor kompleksleri inşa ettik. Birçok başarılı sporcuları değişik branşlarda yetiştirip, Çorlu’muza başarılar kazandırmalarını sağlıyoruz. Birçok il de ve ilçede hükümetin büyük spor kompleksleri yatırımı varken, Türkiye’de 52 ilden büyük Çorlu da hükümetin bana bir tek spor yatırımını gösterebilir misiniz” dedi.

Ak Parti Yapacaksa Elinden Tutan Yok!

Ak Parti İlçe başkanı Kerim Atalay’ın geçtiğimiz günlerde yaptığı”Belediye Ak Parti de olsa Çorluspor1947 daha iyi yerlerde olurdu” açıklaması da son derece talihsiz bir açıklamadır. Mademki bir şeyler yapacaklar ellerinden alan yok, tutan da yok yapsınlar, bizde alkışlayalım. Spora siyaseti karıştırmaya gerek yok. Çorlu Belediyesi bünyesinde bir çokbaarıya imza atmış sporcumuz var. Biz hiç birinin siyasi görüşüne bakmıyoruz. Böyle ucuz tartışmalara girmeye gerek yok” dedi.

Basın mensuplarına Çorlu Belediyesi'nin çalışmaları hakkında bilgiler aktaran Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan, basın mensuplarından gelen soruları da yanıtladı.Başkan Baysan 21-26 Ağustos 2017 tarihleri arasında düzenlenecek olan 8. Çorlu Kültür ve Sanat Festivali etkinlikleri hakkında basın mensuplarına açıklamalarda bulunurken, hazırlanan festival broşürleri basın mensuplarına dağıtıldı.Başkan Baysan buluşmanın ardından basın mensupları ve işletme çalışanlarıyla hatıra fotoğrafı da çektirdi.

Haber: Abdurrahim Yıldırım