Ünal Baysan; Allah herkese benim gibi Dinazor olma şerefini yaşatsın

Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan, geçtiğimiz hafta sonu yapılan CHP Çorlu ilçe kongresinde yaşanan Dinozor tartışmasına ve yapılan konuşmalar esnasında 'Partiyi Dinozorlardan Temizleyeceğiz'söylemlerine cevap verdi. TESKİ Yenice mahallesindeki arıtma tesisi açılışı sonrası konuşan Baysan; 'Allah herkese benim gibi bir dinozor olma şerefini yaşatsın' dedi.

CHP Çorlu ilçe teşkilatının geçtiğimiz hafta sonu düzenlediği olağan kongresi son derece heyecanlı ve büyük bir tartışmaya sahne olmuştu. Bir çok konuşmacının “Partiyi dinozorlardan temizleyeceğiz” şeklindeki konuşmasını ve kongre değerlendirmesini basın mensupları Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan’a sordu. TESKİ nin Yenice Mahallesinde4ki Biyolojik atık tesisi açılışı sonrası basın mensuplarının sorularını cevaplandıran Baysan, yapılan konuşmaların hiç de hoş olmadığını açıkladı.

Benim İçin Ölü Dirilir Mi Dediler Evet Dirildi!

Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan, basın mensuplarının kongre ve gündeme dair konularla ilgili sorularına verdiği cevap da şu ifadelere yer verdi; “ Kongreyi ve yapılan konuşmaları benim değerlendirme yaparsam duygusallık içinde ağzımızdan yanlış bir kelime çıkabilir. Önemli olan benim değerlendirmem dışında oradaki vatandaşlarımızın ve partililerimizin değerlendirmesidir. Ben 64 yaşındayım ve yaklaşık 44 yıldır siyasete yapıyorum. Solculuğuma ve Sosyal demokratlığıma kimsenin laf söyleyeceğini düşünmüyorum. Bir çok insan dünyada yokken, ben 1970 ve 80 darbelerini yaşadım, gördüm. 1992 lerde CHP yeniden kurulurken hiç tereddüt etmeden SHP den istifa edip CHP yi kurdum. CHP nin en zor döneminde 1994 de belediye başkanı oldum. Daha sonra 10 yıl hiç seçilemedim. O zamanlar da benim için “Ölü dirilir mi” dediler evet dirildi. Allah herkese siyasette benim gibi 44 yıl ayakta kalıp, benim gibi Dinozor olma şerefini yaşatsın. Önemli olan sizin halkın gözünde nasıl göründüğünüzdür. Halkımızı içinde seviliyoruz. Fena da işler yapmadık. Bir çok vatandaşımız kongrede yaşanan talihsizlikler için rahatsızlığını bana ilettiler. Kongre yaşandı bitti. Bunun üzerinde daha fazla tartışmamak gerekir. Önümüze bakalım. Ünal Baysan’ın bundan sonraki hedefi Milletvekilliğimi sorusuna da Başkan öncelikli dileğim ve temennim Allah tan sağlık ve sıhhat tir zaman neyi gösterir bilemeyiz. İnşallah sizlerde 4 dönem belediye başkanlığı yapmış birisi ile tanışma fırsatı yaklarsınız. Burada en önemli olan nokta sizin halkın gözünde nasıl göründüğünüzdür” dedi.

Haber: Abdurrahim Yıldırım