ÜMRANİYE'DE BACASIZ KOMBİ HIRSIZLIĞI

20.09.2018 günü İlimiz Ümraniye ilçesinde bulunan bir işyerinde meydana gelen bacasız kombi hırsızlığı konusu ile ilgili Ümraniye İlçe Emniyet Müdürlüğünce yapılan araştırmalarda;

 

02.10.2018 günü Beykoz ilçesinde bulunan bir işyerinden çalınan kombilere uygun özellikte baca talep edildiği yönünde edinilen bilgiler doğrultusunda bahse konu işyeri takibe alınmış, bacaları almak için gelen O.T. (34) isimli erkek şahıs ekiplerce yakalanmış, şahsın elindeki 26 adet kombiyi A.Ş. (43) isimli erkek şahıstan 20.000 TL karşılığında aldıktan sonra 37.000 TL’ye Bayrampaşa ilçesinde bulunan işyerine sattığını beyan etmesi üzerine, A.Ş. isimli şahıs Bağcılar ilçesinde yakalanmıştır.

 

Yapılan çalışmaların devamında A.Ş. isimli şahsın kombileri Avcılar ilçesinde hurdacı olarak bildiği G.T. (24) isimli erkek şahıstan aldığını beyan etmesi üzerine, şahıs Avcılar ilçesindeki ikametinde görevlileri gördüğü anda panik halinde telefonunu yere atarak kırmak istediği esnada yakalanarak gözaltına alınmıştır.

 

Konu ile ilgili yakalanan G.T, A.Ş. ve O.T. isimli şahıslar hakkında “İşyerinden Hırsızlık” suçundan adli işlem yapılmış ve şahıslar 04.10.2018 günü adli makamlara sevk edilmiştir.