Ülkücüler Sanatcı Ali Kınık'ın ezgileriyle costular 31 Mart hedefine kitlendiler

AHA İSTANBUL - Sanatcı Ali Kınık'ın sahnedeki performansı muhteşemdi.

Beyoğlu Ülkü Ocakları Başkanlığı tarafından düzenlenen Ramazan iftarı Bereket Sofrası, Ülkücüleri  bir araya bir kez daha  getirdi. Hasköy Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen iftar etkinliğe, ünlü sanatçı Ali Kınık'ın coşkulu ezgileri renk kattı. Katılımcılar Ali Kınık'ın seslendirdiği sevilen şarkılar eşliğinde unutulmaz bir iftar deneyimi yaşadı.

Beyoğlu Hasköy Kültür Merkezi'nde düzenlenen iftar Bereket programının ev sahipliğini Beyoğlu Ülkü Ocakları İlçe Başkanı Tarık Kaya yaparken özel güne İstanbul Ülkü Ocakları İl Başkanı Alparslan Doğan, MHP MYK üyesi Osman Gür, Ak Parti ilçe başkanı Abdullah Enes Özkan, Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız,  ve eşi Seyhan Yıldız ile Ülkü Ocakları il yönetim kurulu üyesi Muhammed Enes Mar ile ismini sayamadığımız çok sayıda davetli hazır bulundu. 

Bir araya gelen davetliler, iftarda Bereket Sofrası'nın feyzinden lezzetler tattılar.  Ardından Ali Kınık'ın sahne aldığı anlar ise etkinliğe ayrı bir heyecan kattı. Kınık'ın coşkulu performansı, katılımcılara unutulmaz bir gece yaşattı.

Etkinlikte, Beyoğlu Ülkü Ocakları Başkanı Tarık Kaya selamlama konuşmadında    Ramazan ayının bereketini ve birlik beraberliğin önemini vurgulayarak, katılımcılara teşekkür etti. 

Ali Kınık'ın sahnede seslendirdiği Türkü ve ezgiler, izleyicilerden büyük alkış aldı. Katılımcılar, etkinlik sonunda hatıra fotoğrafları çektirerek bu özel geceyi ölümsüzleştirdiler.

Beyoğlu Ülkü Ocakları Başkanlığı'nın düzenlediği Ramazan iftarı Bereket Sofrası, ülkücüleri bir kez daha  buluşturan bir etkinlik olarak hafızalara kazındı. Katılımcılar, unutulmaz bir gece geçirerek, birlik ve beraberliğin önemini bir kez daha hissettiler.