TÜRKİYE BİRİNCİSİ TOROS OKULLARINDAN ÇIKTI

AHA MERSİN- Mersin'de Özel Toros Okulları'nda okuyan Dilan Coşkun 2014-15 TEOG sınavında 700 tam puan alarak Türkiye birincisi oldu.

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş (TEOG) sistemi kapsamında liselere Yerleştirme Esas Puanlarını açıkladı. Mersin’de Özel Toros Okulları’nda okuyan Dilan Coşkun 700 tam puan alarak Türkiye birincisi oldu.

Puanların açıklanmasıyla birlikte büyük bir mutluluk yaşadıklarını açıklayan Okul Müdürü Gülsün Gönen Karabıyık öğrencilerinin başarılarından duyduğu gururu şu sözlerle ifade etti, “Dilan Coşkun ve diğer öğrencilerimizin aldığı başarılar tüm öğretmenleri ve okulumuzu gururlandırdı. Bu yıl Toros Okulları olarak 51. Yılımızı kutluyoruz. Başarımızın ardında da bu 51 yıllık tecrübe yatıyor. C.S. Lewis’in de dediği gibi deneyim en iyi öğretmendir. Biz öğretmenler öğrencilerimizi en iyi yerlere taşıyabilmek adına var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün işaret ettiği muasır medeniyetler seviyesine çıkmamızın tek yolu; ahlak sahibi, çalışkan, üreten yeni nesiller yetiştirmemizden geçer. Unutmayalım ki Ulu Önder bu ülkeyi gençlerimize emanet etmiştir” dedi.