Turkcell’den Denizli’ye Büyük Yatırım

AHA DENİZLİ-Turkcell’in, şirketlerin mobil ve sabit teknoloji çözümlerini kullanarak, daha hızlı ve kârlı olmalarını sağlamak, büyümelerine katkıda bulunmak amacıyla düzenlediği “İş’te Teknoloji Hamlesi” toplantılarının 2014’teki yedinci durağı Denizli oldu.

Turkcell Genel Müdürü Süreyya Ciliv, konuyla ilgili olarak Vali Abdülkadir Demir’i makamında ziyaret ederek bilgi verdi. Ciliv konuşmasında Turkcell olarak Denizli’de 57 Milyon liralık yatırım yaptıklarını söyledi.
 
Türkiye’nin önde gelen teknoloji şirketi Turkcell, “İş’te Teknoloji Hamlesi” vizyonu doğrultusunda, şirketlerin büyümesine teknolojiyle destek olmak üzere gerçekleştirdiği Anadolu turuna devam ediyor. Anadolu’yu adım adım gezerek, mobil ve sabit iletişim teknolojilerinin şirketlere sağladığı faydayı, teknolojik dönüşümü yaşamak isteyen şirketlerle birebir temasa geçerek anlatan Turkcell, bu seneki organizasyonların yedincisini Denizli’de gerçekleştirdi. Şirketlerin başarısına teknolojiyle destek olmak için başlattığı turda, şimdiye kadar 21 ilde 6 binin üzerinde kurumsal müşterisiyle buluşan Turkcell, Türkiye’nin dört bir yanındaki şirketlere teknolojiyle fark yaratma fırsatlarını anlatıyor.
 Turkcell Genel Müdürü Süreyya Ciliv yaptığı konuşmada, son yıllarda Denizli’de 57 Milyon liralık yatırım yaptıklarını hatırlatarak, “Turkcell, bugün kurumsal pazarın lideri ve 520 bini aşkın şirkete hizmet veriyor. Turkcellli olmayı seçen şirketler için fark yaratmak, onları teknolojiyle bir adım öne taşıyabilmek için yoğun bir çaba içerisindeyiz. Anadolu’nun dört bir yanında Türkiye ekonomisini her geçen gün daha iyi noktalara taşıyan binlerce şirket var. Bir sanayi, ihracat ve ticaret merkezi olan Denizli'nin de bu teknolojik dönüşümü gerçekleştirerek ülke ekonomisine katkısını sürdüreceğine inanıyorum. İşinizi geleceğe göre hazırlamak bence bir işadamının yapabileceği en iyi konu. Turkcell, Türk yöneticilerin yönettiği bir firma. Son iki yılda, 2012 ve 2013 yılında, Avrupa'da en hızlı büyüyen telekom grubu olduk” dedi.
Vali Abdülkadir Demir ise, Denizli’de sanayi ve ticaretin her alanında inovasyona ve markalaşmaya önem verdiklerini vurgulayarak, “Denizli başta tekstil olmak üzere birçok sanayi alanında lider bir kent. Denizli insanı girişimci ve ürettiği bir ürünü nasıl ihraç ederim nasıl pazarlarım diye düşünen kişi. Bu bakımdan yeni mal ya da hizmet üretmede veya sürecin yönetilmesinde inovasyona ve Ar-Ge çalışmalarına büyük önem veren ve yatırım yapan Denizlili sanayici ve işadamlarına yönelik Turkcell firmasının “İş’te Teknoloji Hamlesi”ni çok önemli buluyorum. Firmalarımızın ve onları yöneten işadamlarımızın inovasyon yetenekleri ve başarılarını belirleyen politikaların etkinliği; işlerini geliştirirken emek ve yatırım gerektiren yeni fikirlerin ticarileştirilmesi, ticarileştirirken de önemli olan katma değer oluşturan ürün ve hizmetlere dönüştürülmesinde en belirleyici etkendir.  Bir ülke için sürdürülebilir büyüme, toplumsal refah ve artan iş olanakları anlamına gelen  inovasyon için gereken ortamın oluşturulmasının önemli olduğuna inanıyorum. Müteşebbisliği ile de ön planda her zaman yerini koruyan Denizlili işadamları teknolojiyi yakından takip ederek bunu en verimli şekilde kullanmasını da bilmiştir. Bu konuda da Denizlili sanayici ve işadamlarımıza yeni teknolojik gelişmeler ve hizmet ağı ile destek veren Türkcell firmamızın Genel Müdürü Süreyya Ciliv’in şahsında tüm çalışanlarına teşekkürlerimi iletmek istiyorum” diye konuştu.