Türk Yerel Hizmet sendikası liderliğe göz dikti

AHA İSTANBUL - Milliyetci Hareketin sendikası Türk Yerel Hizmet-Sen geleceğe dair hedef büyüterek birlik beraberlikde , bir olalım, diri olalım dedi.

Türk Yerel Hizmet sendikası İstanbul şube başkanlığının düzenlediği Küçükçekmece şubenin ev sahipliğinde sendika temsilcileri bereket sofrasında bir araya geldiler. Küçükçekmecede bulunan Öğretmen evinde düzenlenen Birlik beraberlik buluşmasında İstanbul şube yöneticileri , Küçükçekmece, Güngören ve Bakırköy şube yöneticileri ve üyeleri bir araya geldiler. Bu özel toplantıda MHP MYK üyesi Erdem Karakoç,  Türk Yerel Hizmet-Sen İstanbul şube başkanı Ramazan Karakuş, Güngrene MHp ilçe başkanı Muhammet Alpaslan Aldır, Küçükçekmece MHP ilçe başkanı Seyfettin Tiryaki, MHP Güngören MHP eski ilçe başkanı Gül Ahmet soylu  Türk Yerel Hizmet-Sen Güngören başkanı Ali İhsan Efe, Bakırköy  Başkanı İbrahim Halil Mercan ve üyeleri yerlerini aldılar. 

Yapılan toplantının sunumunu Küçükçekmece şube başkanı Ömer Keskin yaparken selamlama konuşmasını yapan Türk Yerel Hizmet-Sen İstanbul şube başkanı Ramazan Karakuş Barış Pınarı Hareketine katılan askerlere başarılar dilerken verdiği Asker selamı  ilede tüm değerleriyle  yanlarında olduklarını gösterdi. Başkan Ramazan Karakuş konuşmasında " Üyelerimizin sosyal haklarını koruyan bir sendikayız. Sarı sendikadan kurtulma zamanı gelmiştir. Türk Yerel Hizmet sendikasını lider yaparak nasıl hak alınırmış gösterelim. Sendikamız için çalışalım, Bir olalım, diri olalım" dedi. 

Küçükçekmece MHP ilçe başkanı Seyfettin Tiryaki ise Barış Pınarı Hareketinde şehit olan asker ve sivil vatandaşlarımızı bir kez daha şükranla  anarak başladığı konuşmada milliyetci olan sendikalarda  büyük sıkıntılar çektiklerini Türk Hizmet-Sen'in son dönemlerdeki başarılarılı çalışmalarını  dile getirdi.  .Hak hukuk ve adaletin sendikalarda sağlanması gerektiğinide vurguladı. 

Milliyetçi Hareket Partisi MYK Üyesi Erdem Karakoç da konuşmasında iktidarın nasıl durması gerektiğini gösteren bir hareket olduklarını dile getirdi. Başkan Erdem Karakoç konuşmasında " Dünyadaki dengeleri Türk milletinin menfaatine çevirme durumundayız. Belayı göğüsleyen gayretler içerisinde olan bir partiyiz. Genel başkanımızın talimatı olarak Milli iradeye sahip çıkıyoruz,  millete gitmeye devam ediyoruz,  genel başkanımızın talimatlarını yerine getiriyoruz. Biz duruşumuzu bozmaldığımız için  önce Türkiye sonra biz kazanacağız. Türkiye yeni ufuklara doğru şahlanacak "dedi. Türk Yerel Hizmet Sendikası yetkililerine de seslenerek her daim yanlarında olacaklarına dair açık çek verdi. Başkan Erdem Karakoç Konuşması sonunda varlığımız Türk milletine armağan olsun. Ne mutlu Türküm  diyerek sözlerini bitirdi.