Tuncay Azaphan farkı... kısa film de bir 1. lik daha

AHA İSTANBUL- Tuncay Azaphan "sigara içmiyorum çünkü.." kısa filmiyle 1. olurken farkını da ilan etti.

SİGARA İÇMİYORUM ÇÜNKÜ....

Türkiye geneli resmi/özel tüm lise ve dengi okul öğrencilerine yönelik, sigaranın zararlarına karşılık farkındalık oluşturmak amacıyla Zeytinburnu Mehmet İhsan Mermerci Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi (Turizm Otelcilik Okulu) tarafından ‘’Sigara İçmiyorum Çünkü… ‘’ temalı Kısa Film ve Slogan yarışmasına Güngören Tuncay Azaphan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi  üç farklı kısa film ile katıldı.

Ödül töreni 13 Şubat Çarşamba günü Zeytinburnu M.İhsan Mermerci MTA Lisesi salonunda yapıldı.Törene Zeytinburnu Kaymakamı Mehmet Makas, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Serkan Gür, Zeytinburnu İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Yeşilyurt, Güngören Tuncay Azaphan MTAL Müdürü Ferhat Öztürk,   kurum/okul müdürleri, öğrenci velileri ve öğrenciler katıldı.

Yarışmada 11.Sınıf RTV bölümü öğrencilerimizden Nisa YILDIZ, Hümeyra Selma ZENGİN, Merve ULUTAŞ'ın çektikleri Kısa Film ile 1. oldu.

Ödüllerini (4 Kişilik 5 Gün Antalya Tatili) Zeytinburnu Kaymakamı Mehmet Makas'ın elinden aldı.

Okul Müdürümüz Ferhat ÖZTÜRK, katılan ve kazanan  öğrencilerimizi tebrik ederek başarılarının devamı ile birlikte Sigarasız bir hayat  diledi.

Radyo Televizyon bölümü öğretmenlerimizden Aziz Yakut’a ve Müdür Yardımcımız Yasemin Özdemir’e öğrencilerimize yaptıkları rehberlik ve teşvikten dolayı teşekkür etti.