Tümsiad Ve Vestel'den Yerli Üretime Destek Çağrısı

Tümsiad Manisa Şubesi Başkanı İrfan Dinçer ve Yönetim Kurulu Üyeleri Vestel Beyaz Eşya Genel Müdürü Erdal HASPOLAT'ı ziyaret etti.

1 Nisan 2015 tarihi itibari ile  Genel Müdürlüğe yükselen Haspolat’a hayırlı olsun dileklerinde bulunan Tümsiad yöneticileri, Vestel’in çalışmaları ve hedefleri hakkında bilgi aldı.

Vestel’in Manisa ‘ya istihdam konusunda sağladığı büyük katkı ve yerli üretimde önde gelen bir firma olmasının yanı sıra, dünya çapında mega bir üretim tesisi ve Teknoloji Merkezi  haline gelmesinin de ayrı bir gurur kaynağı olduğunu söylediler. Tümsiad’ın ziyaretinden ötürü memnuniyet duyduğunu belirten Erdal Haspolat; 1998 yılında çalışmaya başladığı Vestel Beyaz Eşya’da günümüzde çok büyük ilerlemeler kaydedildiğini, Vestel markasının şuan bulunduğu konumdan çok daha iyi noktalara geleceğini belirtti. Klasik yönetici mantığının dışında masa başına çakılı kalmadan, üretimin, tasarımın ve kalitenin  her aşaması ile ilgilenen ve mütevazi  bir kişiliğe sahip olan Haspolat, başarının altında yatan en önemli faktörlerin, birlikte çalıştığı uzman teknik  ekibin birbirine inanarak çalışması ve başarı için  amaçlarının en iyiyi hedeflemek olduğunu söyledi.

Vestel Beyaz Eşya grubunda teknolojide, Dünya çapında  iddialı olduklarını; en az enerji ve su tüketimine sahip ürünlerinin olduğunu belirten Haspolat, Vestel’in Beyaz Eşyayı, aileler için büyük maliyetli kalemler olmaktan çıkardığını da sözlerine ekledi. 

Son iki yıldır müşteri memnuniyeti konusunda ciddi çalışmalar yaptıklarını belirten Erdal Haspolat, Manisa halkının ve Türkiye’nin yerli üretimi desteklemesi gerektiğinin altını çizdi.

Tümsiad Manisa Şubesi yöneticileri, meslek lisesi öğrencilerine yönelik yürütmüş oldukları eğitim programı çerçevesinde Vestel Beyaz Eşya üretim tesislerinde gerçekleştirmek istedikleri teknik gezinin öğrenciler için etkili bir deneyim olacağını düşündüklerini aktardılar.