Tukaş dev yatırım kervanına Akhisar'ıda ekledi

Sektöründe öncü firmalardan olan Tukaş yatırım kervanına Akhisar'ıda dahil ederek zeytin, konserve ve turşu üretimine başlanacağını açıkladı.

Tukaş Gıda sanayi A.Ş'ye  Akhisar'ın gözdelerinden olan Akhisar Zeytin ve Zeytinyağı Türevleri İhtisas Organize Sanayi Bölgesinde 64.126,18 metrekare arsa toplam 3.847.570,80 TL  bedelle yer tahsisi yapıldı. Şirketin yaptığı açıklamada Kamu Aydınlatma Platformu KAP'a gönderdiği yazılı açıklamada " Akhisar/MANİSA' da, Akhisar Zeytin ve Zeytinyağı Türevleri İhtisas Organize Sanayi Bölgesi içinde, 13,14,15,16 parsel   64.126,18 metrekare arsa toplam 3.847.570,80 TL  bedelle Şirketimize tahsis edilmiştir. Akhisar Zeytin ve Zeytinyağı İhtisas Organize Sanayi Bölgesi Müdürlüğü ile sözleşmenin imzalanmasından sonra zeytin, konserve ve turşu üretimine yönelik olarak tesis kurulması çalışmalarına başlanacaktır.

Yukarıdaki açıklamalarımızın, Sermaye Piyasası Kurulunun yürürlükteki Özel Durumlar Tebliğinde yer alan esaslara uygun olduğunu, bu konuda/konularda tarafımıza ulaşan bilgileri tam olarak yansıttığını, bilgilerin defter, kayıt ve belgelerimize uygun olduğunu, konuyla ilgili bilgileri tam ve doğru olarak elde etmek için gerekli tüm çabaları gösterdiğimizi ve yapılan bu açıklamalardan sorumlu olduğumuzu beyan ederiz." denildi.