Trend Arena'nın Cip Talihlisi Aracını Teslim Aldı!
Çorlu'da faaliyet gösteren Trend Arena Avm Araba ödüllü kampanyasına katılan hemşire, oğluna aldığı ayakkabı ile değeri 100 bin lirayı aşan aracın sahibi oldu.
BİR AYAKKABIYA BİR ARABA!
Yaklaşık 35 Bin kişinin katıldığı çekilişte lüks araba Fatma Temiz’e çıktı. Temiz kendisini arayan yetkililerin önce şaka yaptığını ve inanmadığını açıkladı. Kendisine böyle bir hediyenin çıkacağını tahmin etmediğini ve çok sevindiğini belirten Temiz, aracı satıp satmayacakları konusunda henüz karar vermediklerini bildirdi.
Çorlu’da faaliyet gösteren Trend Arena Alışveriş Merkezi’nin düzenlediği ve 30 bini aşkın katılımın olduğu cip ödüllü çekilişte kazanan talihli aracını düzenlenen törenle teslim aldı.
Alışveriş merkezinde düzenlenen törende aracını Trend Arena AVM Genel Müdürü Sedat Atay’dan teslim alan talihli Fatma Temiz, “Silivri Devlet Hastanesi’nde hemşire olarak görev yapıyorum. Gümüşyaka’da ikamet ediyorum. Çocukların ayakkabı ihtiyaçları vardı. Ayakkabı aldık. Burada 75 TL üzeri alışverişe çekiliş hakkı veriyorlardı. Çekilişe katıldık. 3 – 4 ay sonra aradılar. Kazanmama ihtimal vermiyordum hatta ben kampanyayı de çekilişi de unutmuştum. Aradıkları zaman hatırladım, havalara uçtuk, sevindik” dedi. Alışveriş merkezinde yer alan mağazalardan yapılan toplam 75 TL ve üzeri alışverişe bir çekiliş hakkı verilerek düzenlenen kampanyaya 35 bini aşkın katılım odluğu belirtildi.
Haber: Abdurrahim Yıldırım