TREND ARENA MART AYINA HIZLI GİRİŞ YAPTI

Trend Arena Alışveriş Merkezi 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde kadınlara kendisini özel hissettirecek etkinlikleriyle göz doldurdu. Hydrafacıal Cihazı ile ücretsiz olarak ciltlerini temizleten kadınlar Türk Böbrek Vakfı standında ikram edilen leziz kahveler eşliğinde böbrek sağlığı hakkında detaylı bilgilerini aldılar.

 Bu özel günde LÖSEV de kadınlar tarafından el emeği göz nuru hazırlanan ürünlerin satışının gerçekleştirildiği stantta kanserli çocuklarımıza bağış toplarken saat 17:00 itibariyle Calimera Dans Topluluğu’nun gerçekleştirdiği Salsa, Bachata Dans Gösterisi de ziyaretçilere keyifli anlar yaşattı.



Baharın yaklaşmasıyla birlikte düğün hazırlıklarına başlayan çiftleri unutmayan Trend Arena Alışveriş Merkezi 11 Mart Pazar Günü gerçekleştirdiği defilesiyle çiftlere nişanlık, bindallı ve gelinlik modellerini canlı mankenlerin üzerinde görüp fikir edinme fırsatı sundu. Bir yandan da Namık Kemal Üniversitesi Endüstri Mühendisliği öğrencileri ile ortaklaşa gerçekleştirdiği “Mutlu Çocuklar Atölyesi” projesiyle miniklere zamanlarını kaliteli ve eğitici geçirme imkanı sundu.

Etkinliklerin bitmeyen adresi Çorlu Trend Arena Alışveriş Merkezi 12 Mart Pazartesi Günü Halk Eğitim Merkezi’nin açılışını gerçekleştirdiği “Nostaljik Resimler” temalı Resim Sergisi’ni bir hafta boyunca sergilerken; Mutlu Çocuklar Atölyesi de farklı konseptli etkinlikleriyle 18-25 Mart ve 15-29 Nisan tarihlerinde minik ziyaretçilerini bekliyor olacak.



Haber: Abdurrahim Yıldırım



trend arena Çorlu