TREND ARENA'DA NOSTALJİ RÜZGARI

Başarılı çalışmalara imza atan Çorlu Halk Eğitim Müdürlüğü, bu kez de farklı bir çalışma yaptı. Çorlu Halk Eğitim Merkezi karakalem kursiyerlerinin hazırlamış olduğu 'Nostalji Çorlu' temalı resim sergisi 12 Mart Pazartesi Günü Trend Arena Alışveriş Merkezi'nde açıldı.

50 kursiyerin 31 eserinin yer aldığı sergide kursiyerlerin 2 yıllık emeklerinin olduğu kaydedildi. Serginin açılış kurdelesi İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Üzgün, İlçe Halk Eğitim Merkezi Müdürü Gürsan Çil, İlçe Halk Eğitim Merkezi Müdür Yardımcısı Selma Soylak, İşkur Şube Müdürü Vicdan Güçer ve Trend Arena AVM Genel Müdürü Seda Atay tarafından kesildi.

Çorlu Halk Eğitim Merkezi Müdürü Gürsan Çil, açılış sonrası yaptığı konuşmada “Amaçlarının Çorlu’nun 1800’lü yıllardan günümüze gelen eserlerini gün yüzüne çıkarmak, yıkılan eserlerin de görülmesini sağlamaktır” dedi. Düzenlenen açılış töreninde Belediye Başkanı Ünal Baysan, Başkan Yardımcısı Kemalettin Avcı, AK Parti Çorlu İlçe Başkanı Kerim Atalay, Vergi Dairesi Başkanı Abdullah Coşkuner, kursiyerler ve çok sayıda davetli de yer aldı. Yoğun katılımın olduğu sergide yer alan eserler katılımcılardan tam not aldı.

 

Haber: Abdurrahim Yıldırım



trend arena