Trend Arena'da Göz Dolduran Etkinlikler Devam Ediyor

Çorlu Trend Arena Avm de göz dolduran etkinlikler devam ediyor. Etkinliklerin tek adresi Çorlu Trend Arena Alışveriş Merkezi 10-11 Şubat'ta alışveriş yapan misafirlerine 'Sevdiğin için 12'den vur' sloganıyla dart oyununda '9 Canlı' tiyatro oyununa çift kişilik tiyatro bileti kazandırırken, Karikatür ve geçici dövme etkinliği ile de ziyaretçilerinden tam not aldı.

Yoğun ilgi gören etkinliklerde Trend Arena ziyaretçileri sevdikleriyle karikatürlerini çizdirmek ve aşk sloganlı geçici dövmelerini yaptırmak için sıra beklediler. 11 Şubat’ta çocuk kitapları yazarımız Filiz Çavuş minikler ve aileleriyle imza gününde buluştu. 14 Şubat’ta ise Trend Arena’ya sevgiyle gelen ilk 14 çift hediyesini danışmadan aldı. Gün içerisinde 3D cilt yaşı ve saç analizi; Hiçbir alışveriş koşulu gözetilmeksizin yapılan kaş uygulaması, kirpik liftingi, kıl tekniği, kalıcı oje ve katılımcıların istedikleri uygulamada kullanabilecekleri 50TL likgüzellik&bakım hediye çekleri verildi. Yine aynı gün sosyal medya aracılığıyla yapılan çekilişler sonucunda Hilton Otel’de konaklama kazanan 1 şanslı çift ve tiyatro biletleri kazanan çiftler açıklandı.

18 Şubat’ta değerli çocuk yazarımız “Derya Özel” Trend Arena’da minikler ve aileleri ile imza gününde buluşacak!

24-25 Şubat tarihleri arasında ise; zeka gelişimine katkıda bulunan, el becerilerini geliştirici ve eğlenceli “Minik Zeka Küpleri Atölyesi” ile enerjilerini doyasıya atabilecekleri etkinlikler minik ziyaretçilerini bekliyor olacak. Yine aynı günlerde ihtiyaç sahiplerine ulaştırılabilmesi için Türk Kızılayı’nın en büyük destekçilerinden biri olan Trend Arena’da kan bağışı alımları gerçekleştirilecek.

Haber: Abdurrahim Yıldırım