Trend Arena'da Çaf Başladı

Çorlu Alışveriş Fuarı'nın (ÇAF) ev sahiplerinden Trend Arena Alışveriş Merkezi fuar için tüm hazırlıklarını tamamladı. Eğlenceden alışverişe, tadım etkinliklerinden sanatsal faaliyete birçok alanda çalışmaları fuara canlılık katmak adına organize eden Trend Arena Yönetimi yurtiçi ve yurtdışından gelecek misafirleri için karnaval havasında bir hafta yaşatmayı planlıyor.

Greyder ve Ege Bebe’de 19.90’dan, Tantitoni’de 11.40’tan başlayan fiyatlara ünlü markaları ile alışveriş imkanı, Starbucks ve Tchibo mağazalarının kahvenin en leziz halini sunduğu tadım etkinlikleri, Decathlon mağazası ile ödüllü spor şenlikleri, Playland’ın dev şişme oyuncak alanı ve yepyeni otomatları ile de eğlenceye doyacağınız fuar, Trend Arena Ön Otopark Alanı ile Yeni Fuar Alanı arasını kapsıyor olup 5 Ağustos Pazar akşamına dek ziyaretçilerini bekliyor olacak.

Ergene Doğal Ürünler Pazarı ile anne eli değmiş leziz ve doğal ürünlerin yer aldığı Trend Arena ön otoparkında bulunan fuar alanında Çorlu Halk Eğitim Merkezi kursiyerlerinin yıl boyunca hazırlamış oldukları resim çalışmaları ve el emeği göz nuru ürünlerin satışının gerçekleştirdiği stantlar da ziyaretçileri bekliyor.

Haber: Abdurrahim Yıldırım