Trend Arena ÇAF'a Hazırlanıyor

Çorlu Alışveriş Fuarı'nın (ÇAF) hazırlıkları devam ederken fuarın ev sahiplerinden Trend Arena Alışveriş Merkezi'nde de yoğun bir çalışma yaşanıyor, Fuar katılımcılarının Trend Arena'daki stantlardan memnun bir şekilde ayrılması için çaba gösteren AVM yönetimi, katılımcılar için de sürprizlerin hazırlığı içinde.

HEM ALIŞVERİŞ HEM EĞLENCE

Trend Arena’dan başlayıp Ağır Bakım Kavşağı’na kadar sürecek olan Çorlu Alışveriş Fuarı’nda, Trend Arena’nın önünde kurulacak stantlarda da ünlü markaların çadırları olacak. Ziyaretçilerin ünlü ve kaliteli markaların ürünlerini hesaplı fiyatlarla alma imkanı olacak. Fuarın bir festival havasında ve keyifli bir şekilde geçmesini hedefleyen Trend Arena, etkinliklere de ağırlık verecek. Fuardaki etkinlikler hakkında gazetemize bilgi veren Trend Arena yetkilileri, “Çorlu için güzel bir aktivite olması için çalışacağız. Hem yurtiçinden hem de yurtdışından ziyaretçilerin gelmesini istiyoruz. Bu nedenle sorunsuz bir organizasyona imza atıp fuarın gelecek yıllarda da devam etmesi için çalışacağız” dediler.

Alışveriş, Tarım ve Otomotiv bölümleri olarak üç ana kısımdan oluşacak fuarın alışveriş ayağında önemli bir sorumluluk yüklenecek olan Trend Arena Alışveriş Merkezi, sadece alışverişle sınırlı olmayacak. Ziyaretçilerin keyifli vakit geçirmesi için AVM içindeki Decathlon ve eğlence mağazalarını da işbirliğiyle çeşitli etkinliklere imza atacak.

Haber: Abdurrahim Yıldırım