Trend Arena Bağımlılıklara Karşı Yeşilay İle El Ele

Etkinliklerin tek adresi Çorlu Trend Arena Alışveriş Merkezi Şubat ayının son hafta sonunda her yaştan çocukların beyin gelişimine katkıda bulunan yepyeni oyuncaklarıyla 'Zeka Oyunları Atölyesi'nde' minikleri doyasıya eğlendirirken her ay olduğu gibi Türk Kızılay'ına Kan Bağışı için destek verdi.

26 Şubat Pazartesi Günü Gülsün Işık Ortaokulu’nun açılışını gerçekleştirdiği “Renkli Düşler” temalı Resim Sergisi bir hafta boyunca meraklılarıyla buluşmak üzere Trend Arena’da sergileniyor olacak.

Sosyal Sorumluluk konusunda duyarlılığıyla bilinen Trend Arena 4 Mart Pazar Günü ise “Yeşilay İle Sağlıklı Yaşama Pedal Çevir” temasıyla Heykel Meydanı’ndan başlayarak Trend Arena Alışveriş Merkezi’nde son bulacak güzergahta farkındalık oluşturmak adına ortak bir çalışma yapacak. Bağımlılıklara karşı toplumsal bilinci arttırmak hedefli etkinlikte katılan bisikletçilere sandviç, meyve, su gibi ikramların yanı sıra Trend Arena Alışveriş Merkezi tarafından yapılacak çekiliş sonucunda çeşitli hediyeler verilecek.

Haber: Abdurrahim Yıldırım


trend arena avm