Trafik kazası Bahar Tanrıverdi ve Sevda Tanrıverdi kardeşleri hayattan kopardı

AHA ANKARA - Düğüne katılmak için çıktıklari yol Tanrıverdi ailesine mezar oldu.

İstanbul'dan yakın akrabalarının düğününe gitmek için yola çıkan Tanrıverdi Ailesi Ankara Gölbaşı'nda geçirdiği trafik kazasıyla geriye acı bıraktı. Tanrıverdi ailesinden iki genc kız Bahar Tanrıverdi 28 yaşında Sevda Tanrıverdi ise 23 yaşında hayatını kaybetti. Kazada yaralanan araç içinde bulunanlar hastanede tedavi altında. Elim olayı Malatya Pütürge hüsükuşağı dernek başkanı Yusuf usul yayınladığı taziye mesajıyla duyurdu. Başkan Yusuf Yusuf yayınladığı taziye mesajında " Dernek üyelerimizden Yılmaz Tanrıverdi ailesi ve çocuklarıyla Malatya Hüsükuşağı köylerimize düğüne giderken Ankara Gölbaşı çevreyolunda aracıyla seyir halinde giderken bir tırla çarpışması sonucu kızları Bahar Tanrıverdi olay yerinde,Sevda Tanrıverdi Ankara şehir hastanesinde vefat etmiştir.Yılmaz Tanrıverdi Ankara Şehir Hastanesinde yoğunbakımda entübe  edilmiştir.Zekine Tanrıverdi ise Ankara Şehir Hastanesinde ameliyata alınmıştır.
Güney Tanrıverdi ise Ankara Gazi Hastanesinde yatmaktadır.Damadı Onur Çalışkan ise Ankara İbni Sina Hastanesinde yatmaktadır.Şu an Ankaradayız. Yaralılara acil şifalar,vefat eden genç kızlarımıza Allahtan rahmet ailesi ve yakınlarına sabırlar diliyoruz. " dedi. Rahmetli olan Sevda ve Bahar Tanrıverdi Kardeşler İstanbul'a getirilerek Cuma günü 13 Mayıs 2022 tarihinde Küçükçekmece Garip Dede türbesinde saat 15:00 'da düzenlenecek cenaze töreni ile  toprağa verilecek. 
Mastöb Malatya sivil toplum örgütleri Birliği Genel Başkanı Nazife Özdemir de yayınladığı taziye mesajında "Çok üzgünüm İstanbuldan pütürge' ye düğüne gitmekte olan hemşehrilerimiz Tanrıverdi ailesi Ankara Gölbaşı yakınlarında kaza geçirmiş iki genç kızımız hayatını kaybetmiş anne ve babanın tedavilerine Ankara şehir Hastanesinde yoğun bakımda devam edilmektedir. Kıymetli hemşehrim Ankara Malatyaspor taraftarlar dernek başkanı Fuat Yılmaz bizzat hastaneye giderek yakında ilgileniyor iyiki varsınız böyle günlerde'de birbirimizin acısını paylaşıyoruz keşke olmasaydı yüreğimiz yandı  yaralılara şifa vefat eden iki evladımıza Allahtan rahmet ailesine sevenlerine başsağlığı ve sabır  diliyorum.iki genç kızımızın mekanı cennet olsun. Başımız Sağ olsun" dedi.