Trafik canavarı Hilal Güler'i sevdiklerinden ayırdı

AHA İSTANBUL - Karşıdan karşıya geçmeye çalışan Hilal Güler ve yakın akrabaları aşırı sürat yapan aracın çarpması sonucu, Hilal Güler hayatını kaybederken 2 kişi de ağır yaralandı.

Aslen Malatyalı olan iki çocuk annesi Hilal Güler 35 yaşında trafik kazası sonucu hayatını kaybetti. Eminönü unkapanı'nda sınav sonuçlarını öğrenmek için gittikleri yerde Hilal Güler ve yakın akrabaları karşıdan karşıya geçerken aşırı süratli olan araç çarpması sonucu 3 kadın ağır yaralandı. Yaralılar hastaneye kaldırılırken Hilal Güler yaşama tutunamayarak tüm müdahalelere rağmen hayata veda etti. Sevdiklerini gözü yaşlı geride bırakan Hilal Güler için Bağcılar Ebubekir Camisi'nde öğle namazı sonrası cenaze töreni düzenlendi. İki çocuk annesi Hilal Güler in sevenleri cami avlusu doldururken son vedasında gözyaşları sel oldu. Rahmetlinin eşi Nihat Güler, kayın babası Ali Güler, rahmetli oğlu Fırat Güler ve amca oğlu Adem Özkan cami avlusunda taziyeleri tek tek kabul ettiler. Rahmetlinin halaları gözyaşlarıyla acılarını paylaşanların metanet ile teselli bulmaya çalıştılar. Acılı aileye yalnız bırakmayanlar arasında Akçadağlılar dernek başkanı Nazife Özdemir Başkan Yardımcısı Hasan Mersin ve kurucularından işadamı Veysel Kocabey ve ismini sayamadığımız çok sayıda sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve ailenin yakın dostları saflarda hazır bulundu. 

İBB Mezarlıklar Müdürlüğü imamı Ahmet Ayyıldız'ın kıldırdığı cenaze namazında haklar helal edilirken Semaya açılan eller de edilen dualar rahmetlinin ruhuna hediye edildi. 

Kılınan cenaze namazı sonrası rahmetli memleketi Malatya'ya uğurlandı.