Trabzonspor Haliç'e Çıkarma Yaptı

Trabzonspor kuruluşunun 50. yılı kutlamaları kapsamında Sütlüce Park'ta meşale yakma etkinliği düzenlendi. Trabzonspor camiası Başkan Muarrem Usta ve taraftarların katılımıyla adeta Haliç'e çıkarma yaptı

Trabzonspor, İstanbulda yaşayan Taraftarları ve Başkan Muarrem Usta'nın katılımıyla, kuruluşunun 50. yılını, Sütlüce'de düzenledikleri etkinlikle kutladılar. 

Gurbetçi Gençler taraftar grubunun Sütlüce'de düzenlediği ''1 meşalede sen yak'' etkinliği çoşkulu bir şekilde gerçekleştirildi. Yöresel sanatçıların yer aldığı etkinlikte Trabzonsporlu taraftarlar horon teperek eğlencenin tadını çıkardılar.

Kenetlenmeliyiz

Sütlüce Sahil’deki etkinliğe Trabzonspor kulübü Başkanı Muharrem Usta'nın yanında Genel Sekreter Genceğa Meriç, Mali Sayman Prof.Dr. ismail Yüksek, yönetim kurulu üyeleri Coşkun Bülbül ve Yiğit Oğuz Duman, İstanbul'daki Trabzon derneklerinin yöneticileri, üyeleri ve Türkiye'nin dört bir tarafından gelen binlerce taraftar katıldı. Birlikte horon tepen, marşlar söyleyen taraftarlar ayrıca Kızılay'ın açtığı çadırda kan verdi. Sanatçıların konserlerinin ardından Başkan Muharrem Usta konuşmasında, tarih yazmak için kenetlenmenin önemine değindi, “Trabzonspor büyük bir marka. Dünyanın neresine gidersek gidelim bu heyecanı her yerde görüyoruz. Hepimizin yeni başarılara ihtiyacı var. Yeni başarılar ve şampiyonluklar için olağanüstü gayretle koşturuyoruz. Birlikte büyük başarılara imza atacağız, bundan kimsenin şüphesi olmasın” dedi.

"GÜZEL BİR TRABZONSPOR İZLEYECEĞİZ"

Trabzonspor’un iz bırakanları unutmadığını vurgulayan Başkan Muharrem Usta, "Sabırsızsınız, 'Geç oldu, geciktik' diyorsunuz. Herkes transferleri merak ediyor hangi aşamadayız diye. Biz sizlerle beraber şu anda Trabzonspor'da benim de çok görmek istediğim oyuncularımız var, belki biraz gecikti ama 2 Ağustos'a üç günümüz var. Heyecanınızı görüyorum, ne istediğinizin farkındayız, ihtiyacımızı biliyoruz. Bu işin sonlanması büyük ihtimalle Trabzon'daki 2 Ağustos şenliğine yetişecek. Trabzon'daki 50. yıl kutlamalarımıza sizin de bizim de istediğimiz oyuncuları yetiştirmek için gayret içindeyiz. 2-3 gün içinde hep beraber mutlu olacağız. Güzel bir Trabzonspor izleyeceğiz. Hepimizin mutlu olacağı, hepimizi heyecanlandıran, hepimizin arkasından koşacağı harika takımı sizlere izletmenin çabası içindeyiz” diye konuştu.

"ŞAMPİYONLUKLAR İÇİN YOLA DEVAM EDİYORUZ"

Trabzonspor’un çok değerli şampiyonluklar aldığının altını çizen Başkan Usta, sözlerine şöyle devam etti: "Bundan sonra da alacağız. Biz aslında şampiyonluğu yakın bir zamanda yaşadık. Yeniden şampiyonluklara ihtiyacımız var ama herhalde Trabzonspor tarihinin en önemli şampiyonluğu 2010-2011 şampiyonluğu olacaktır. Şunu yapmayacağız; Biz 7. şampiyonluğumuz olan 2010-11 şampiyonluğuna da saplanıp kalmayacağız. Şampiyonluklar için yola devam ediyoruz. Bu sene muhteşem bir Trabzonspor'u hep beraber ortaya koyacağız."

Etkinlikte daha sonra meşale ve havai fişek gösterileri gerçekleştirildi. Sütlüce sahilde taraftarlarımızın ve denizdeki teknelerden yakılan meşaleler olağanüstü bir görüntü oluşturdu. İstanbul adeta Bordo-Mavi'ye boyandı. Başkanımız Muharrem Usta ve yönetim kurulumuz tekneden, taraftarlarımız ise sahilden karşılıklı tezahürat yaptılar.