Trabzon Konfederasyonu kuruldu, 1. Olagan kongresinde Kurucu başkan İsmail Şatıroğlu yeniden başkan seçildi

AHA İSTANBUL - TDF başkanı İsmail Şatiroğlu bir ilke daha imzasını attı, Trabzon Sivil Toplum Kuruluşları Konfederasyonu kuruldu.

Trabzon Dernekler Federasyonu Başkanı İsmail Şatıroğlu başkanlığında kısa bir süre kurulan Trabzon sivil toplum kuruluşları Konfederasyonu ilk olağan genel kurul  toplantısını yaptı. Fatih'te bulunan Trabzon dernekler Federasyonu genel merkezinde gerçekleşen kongrede delegeler bir kez daha başkan İsmail Şatıroğlu dedi.

Uzun yıllardır Trabzon dernekler Federasyonu başkanlığını yapan İsmail Şatıroğlu hayalini gerçekleştirmiş Trabzon evini özel davetlilerin katılımıyla muhteşem bir törenle hizmete açmıştı. Trabzon Evi eseri sonrasında  Trabzon Konfederasyonu çalışmaları masaya yatırılmış ve  Arsin Dernekler Federasyonu,  Çarşıbaşı Dernekler Federasyonu, Maçka Dernekler Federasyonu, Şalpazarı Dernekler Federasyonu ve Trabzon Dernekleri Federasyonu’nun oluşturduğu Konfederasyon kuruldu. Trabzon Konfederasyonu 1. Olagan kongresi Trabzon Evinde bugün gerçekleştirdi.   Divan başkanlığını   Ahmet Çabuk'un yaptığı kongrede Kurucu Başkan İsmail Şatiroğlu delegelerin güven oyunu alarak  yeni dönem için Trabzon Konfederasyonun başkanı seçildi. 

Kongre sonunda yönetime çok özel isimler seçilirken Trabzon Konfederasyonu birlik beraberliğin üst çatısı oldu. 

Trabzon Konfederasyonu Kongresi sonrası tebrik mesajı yayınlayan Trabzon Dernekler Federasyonu Genel Başkan Yardımcısı ve konfederasyon üst delegesi olan Güngoren Belediyesi meclis üyesi, Çareder Başkanı Gökhan Arslan yayınladığı tebrik mesajında emeği geçen Başkan İsmail Şatıroğlu nezdinde herkese teşekkur etti.