Trabzon'da Feci Kaza! Reşat Varlı Hayatını Kaybetti!

Trabzon'a bağlı of ve Hayrat Karayolu üzerinde akşam 20.30 sıralarında meydana gelen trafik kazasında iki araç kafa kafaya çarpıştı. Kazada ölü ve yaralılar var.

Of Hayrat karayolu üzerinde Akşam saatlerinde meydana gelen feci trafik kazasında Hayrat istikametinden Of istikametine gitmekte olan araç ile karşı yönde gelen araç ile kafa kafaya çarpıştı. Meydana gelen kazada özel otomobilde bulunan ve araç şoförü olan Reşat Varlı olay yerinde hayatını kaybederken, araçta bulunan 4 ağır 1 kişi de hafif yaralı olarak araçtan çıkartıldığı öğrenildi.

Kazayı gören vatandaşlar  araçlardan inerek ilk müdahaleyi  yaparak araçtan çıkartılan 5 kişi ambulansın olay yerine gelmesini bekledi. Araçta feci şekilde sıkışan araç şoförü Reşat Varlı ise uzun süre araçta sıkışık halde bekledi. Kaza ihbarını alan jandarma olay yerine kısa zamanda ulaşarak  Kaza sonrası Trabzon-Hayrat Karayolu kısa süreli trafiğe kapattı. Kazada kamyon şoförü de hafif yarılı olarak araçtan çıkarken, otomobilde bulunan yaralılar gelen ambulanslar ile Of Devlet Hastanesine kaldırıldılar. Jandarma kaza ile ilgili soruşturma başlattı