Teşekkürler Hüseyin Terzi

Akbaba Haber Ajansı her geçen gün büyürken, bizlerin yanında olup ufkumuzu açan Erbakan Vakfı İstanbul İl Başkanı Hüseyin Terzi'ye teşekkür ederiz.

Erbakan Vakfı İstanbul İl Başkanı Hüseyin Terzi'ye gazetecilik emeğine değer veren   biri olması ve bizlerin yanında olup şevkimize şevk, azmimize azim katmasından  dolayı kendisine teşekkür ederiz.

Hüseyin Terzi Kimdir?

Aslen Trabzonlu olan Hüseyin Terzi, 1981 yılında İstanbul'da doğdu. İlk ve orta öğretimi ile birlikte Lise eğitimini doğduğu şehir İstanbul'da tamamladı. Marmara Üniversitesi İşletme  mezunu olan Hüseyin Terzi, Kendi inşaat firmasında yönetim kurulu başkanlığı yapmaktadır.

25 yıl önce MGV'de gençlik hareketinde görev alan  Hüseyin Terzi, 2008 - 2010'da Saadet Partisi Gençlik kolları başkanlığı yaptıktan sonra uzun bir süre Saadet Partisi İstanbul İl Başkan Yardımcılığı görevini sürdürdü. İmam Hatip Dernekleri kurucularından olduğu gibi Erbakan Vakfı'nın kurucu üyelerinden olup 3,5 yıldır Erbakan Vakfı İstanbul İl Başkanlığı yapmaktadır. Hüseyin Terzi 4 çocuk babasıdır.