Temel Yaşar Çoruh dualarla hakka uğurlandı

AHA İSTANBUL - S.S. esnaf ve sanatkarlar kredi ve kefalet kooperatifi istanbul bölge birliği başkanı Temel Yaşar Çoruh rahmetli oldu.

Aslen Trabzon'lu olan, geçirdiği rahatsızlık sonucu bir asırlık ömrü geride bırakan, S.S. esnaf ve sanatkarlar kredi ve kefalet kooperatifi istanbul bölge birliği başkanı Yaşar Temel Çoruh sevenlerini gözü yaşlı geride bıraktı. Rahmetli başkan Temel Yaşar Çoruh için Beylikdüzü aile kabristanında düzenlenen cenaze töreni ve dualarla ebediyete uğurlandı. İstanbul'da bulunan oda başkanları ve esnaflar rahmetlinin son yolculuğunda saflarda yerlerini aldılar. Kılınan cenaze namazında  haklar helal edilirken, Semaya açılan ellerde edilen dualarda rahmetlinin ruhuna hediye edildi. Canaze namazı sonrası rahmetli ebedi istirahatgahına dualarla defin edildi.  defin sonrası rahmetlinin ailesi mezar başında taziyeleri tek tek kabul etti.

Cenaze namazı saflarında yer alanlar arasında İstesob istanbul Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birlik başkanı Faik Yılmaz'da rahmetli başkan Yaşar Temel Çoruh'un son vedasında bulunurken rahmetli için " Esnaf camiamızın kıymetli ismi, bizlere her zaman doğru yolda rehberlik eden Temel Yaşar Çoruh'u kaybetmenin derin üzüntüsü içerisindeyim. Kendisine Allah'tan rahmet, sevenlerine ve esnaf camiamıza başsağlığı diliyorum." dedi.  

Rahmetlinin son yolculuğunda yerini alanlar arasında   Küçükçekmece Esnaf ve sanatkarlar Kredi ve kefalet Kooparatifi başkanı Mustafa Yorulmaz'da rahmetli Yaşar Temel Çoruh'u tarif ederken " "benim 40 yıllık dostumdu. Mesleğinde duayen olmuş, Esnaflar için fedekarlık yapan bir isimdi. Eğitim gönüllüsü hayırsever eli açık bir başkanımızdı.Mekanı Cennet olsun" dedi.