TBESF Bedensel Engelliler Spor Federasyonu yeni başkanı Muaz Ergezen oldu

AHA ANKARA - Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu 7. olağan kongresinde başkanlık bayrağı Muaz Ergezen'e teslim edildi.

TBESF Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu 7. Olağan kongresini gerçekleştirdi. Ankara Green Park Otel'de yapılan kongre'de iki aday yarışırken delegelerin güven oyunu alan Av. Muaz Ergezen federasyonun yeni başkan oldu. Yapılan kongrede Gençlik Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan ve ismi sayamadığımız çok sayıda spor camiası ve bürokratlar yer alırken Av. Muaz Ergezen Federasyon başkanı seçildi.
Başkan Av. Muaz Ergezen'i ilk Tebrik edenler arasında Gençlik Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan ve  Akıncılar Spor Kulübü Başkanı Kangre delegesi Murat Karaçay oldu.
Başkan Av. Muaz Ergezen kongre sonunda yayınladığı teşekkür  mesajında " Türkiye’nin en büyük camialarından biri olan Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu başkanlığına seçilmek benim için büyük bir gurur.
Federasyonumuzun bugünlere gelmesinde önemli katkıları olan isimsiz kahramanlara, kuruculara, başkanlara ve delegelerimize çok teşekkürler." dedi.  Başkan Muaz Ergezen bugün itibariylede federasyon merkezinde yapılan törenle Başkanlığı resmen Teslim aldı. 
Haber: Mustafa Akbaba