Taşkentliler gönül değerleri ile İftar bereketinde buluştular

AHA İSTANBUL - Bahçelievler'de merkezi bulunan Konya Taşkent'liler derneği geleneksel İftar programı ile gönül birliğinde taviz vermediğini bir daha gösterdi.

Bahçelievler Abidin Park öğretmen evinde ramazanın  17. gününde düzenlenen iftar yemeği ile Konya Taşkent'liler hem yöre halkını hemde dostlarını sofra bereketinde ağırladılar. Sofra bereketini onur konuğu Eski Başbakan Ahmet Davutoğlu olurken İstanbul milletvekili Abdullah Başçı'da bu özel anlamlı gecede  yerini aldı. İftar öncesi okunan Kuranı Kerim'le başlayan İftar bereketi yapılan dualarla şükür edildi. Taşkentliler dernek başkanı Özgür Vedat Barlas ve yönetim kurulu gelen misafirleri tek tek ağırlarlarken program sunuculuğunuda Ali Şar yaptı. Bu özel gecede eski başbakan Ahmet Davutoğlu'na ve milletvekili Abdullah Başçı'ya gösterilen ilgi katılımcıları  duygulandırdı. İftar sonrası selamlama konuşması yapan derrnek başkanı Özgür Vedat Barlas katılımlarından dolayı herkese teşekkür etti. Bahçelievler belediye başkanı Osman Devlieoğlu selamlama konuşmasında Türkiyenin birlik beraberlik içinde iyi bir dünyayı, bu birlikdelik ruhunda çocuklarımıza verebiliriz. Onlara iyi bir dünya oluşturmak için birliğimizi en üst düzeyde tutalım."dedi. Milletvekili Abdullah Başçı'da "İstanbul^da Konyalılar bir güç oluşturduk. Tüm dernek başkanlarımızla ileride çalışmalarımıza hız vereceğiz. Derneğimiz 1962 yılında kuruldu. Bu güne kadar emeği geçen herkese teşekkür ederim"dedi.Türkiye Cumhuriyeti 26. başbakanı Ahmet Davutoğlu'da konuşmasında "Sizlerle gurur duyuyorum. Dışişleri bakanlık döneminde başbakanlık dönemindede yüzümüzü asla kara çıkartmadılar. Hepinizin alnından öpüyorum. Taşkentli ve Bahçelievler olmaklada gurur duyacağız. Belediye başkanı Osman Develioğlu ve ilçe teşkilatıma teşekkür ederim. Taşkente olan bağlılığımızı ihmal etmeyeceğiz. !5 temmuz gibi ne kadar ihanet yaparlarsa yapsınlar kimse başımızı eğdiremez. Taşkentliler arasında bağlılıkda ne  gerekiyorsa her zaman yanınızdayız. İş Taşkent, İş Konya, İş Türkiye Cumhuriyeti olursa hepimiz tek yüreğiz. Bize herkes Konya'lı, biz herkesi kuçaklarız. Bu  topraklara Hz mevlanın dediği gibi muhabbet tohumları ekmeye geldik. "dedi. Eski başbakan Ahmet Davutoğlu konuşmasında iftar sofrasının muhabbet sofrası olduğunu birlik beraberlik içinde olunmasını diledi.

Geceye Bahçelievler belediye başkanı Osman Develioğlu, yardımcısı Av.Mevlüt Uyan , Konsiad başkanı Kemal Çelik, Ak parti il başkan yardımcısı Şevki Şar, Mesa Tekstil yönetim kurulu üyesi Sami Şar, Chp il eski başkan yardımcısı Şükrü Metin, Karaman Ayrancı dernek başkanı Hüseyin Uyanık, Ilgınlar dernek başkanı İzzet Yuvaligil, Tv program yapımcısı Aslan Mustafa, İBB meclis üyesi Musa Keleş katılırken,  Taşkentliler derneği başkan yardımcısı belediye meclis üyesi Azmi Dikici,, Ak parti bahçelievler ilçe başkan yardımcısı Taşkent derneği başkan yardımcısı Özer Öztaşbaş'da bu geceye hem katıldılar hemde ağırlamada aktif görev yaptılar. 

 Program sonunda geceye katkısı olan iş adamlarından Sami Şar'a  plaket taktim edilirken eski Başbakan Ahmet Davutoğlu ve milletvekili Abdullah Başçı ile dernek yöneticileri ve katılan tüm misafirler hatıra fotoğrafı çektirerek geceyi gönüllerde ebedileştirdi. 

Haber: Mustafa Akbaba












taşkent aha akbaba haber ajansi ahmet davutoğlu abdullah başçı konya sami şar Şevket Şar