Sütyen Takımı Seçerken Neler Önemlidir?

Sütyen, hiç şüphesiz kadın gardırobunun en önemli parçalarından biri olmaktadır çünkü özenle seçtiğiniz kıyafetlerinizi öne çıkaran aslında sütyen seçiminizin doğruluğudur.

. İçinde rahat edemediğiniz bir iç çamaşırı hem duruşunuza, hem özgüveninize hem de görünümünüze zarar verecektir. Sütyen takımı seçerken aşağıdaki faktörler önem taşır: göğüsleriniz sütyeninizin üzerinden taşma yapmamalıdır. Sütyenin orta kısmı göğsünüze uymalıdır. Sütyenin arka bölümü çekme yapmamalıdır. Omuzlarınızı öne çekmemelidir. Yurtdışı sütyen ölçülerine dikkat edilmelidir ve uluslararası ölçülere bakılmalıdır. seçerken bel ve göğüs oranları belirlenmeli ve buna göre seçim yapıldığı takdirde doğru sonuçlar alınacaktır.

Sütyen Takımı ve Kadınların Tercihleri

Sütyen takımı seçerken kadınların tercihleri kendi görünümlerini yansıtacak ve tabi ki giyecekleri kıyafete uyumlu olacak giysilerdir. Sütyen takımında kadın deneyerek almalı ve bedenini doğru belirlemelidir. Sütyen takımlarında askı ayarı, omuzlara oturma ölçüsü de dikkate alınmalıdır. Sütyen takımında kadınların tercihleri göğüslerine tam oturan, rahat, kalıbı ve ölçüsü tam olan hem açık hem de koyu renkli model takımlarından oluşmaktadır. Öncelik olarak kadınların elbise ve giyimine göre tercih yaptıklarını söyleyebiliriz. Farklı sütyen modelleri için sayfasına bakabilirsiniz.