SÜLEYMANPAŞA'DA FIRINLARA GECE YARISI DENETİMİ YAPILDI

AHA-TEKİRDAG Süleymanpaşa Belediyesi ekipleri ilçede faaliyet gösteren fırınları denetledi. Denetimleri rutin bir şekilde devam ettiren ekipler kent merkezinde faaliyet gösteren ekmek fırınları ile unlu mamuller imalatı yapan işyerlerinde denetim yaptı.

ZABITA MÜDÜRLÜĞÜ İLE RUHSAT VE DENETİM MÜDÜRLÜĞÜ KOORDİNELİ ÇALIŞTI

Gece geç saatlerde başlayan denetime Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, Zabıta Müdürlüğü ile Ruhsat ve Denetim Müdürlüğü çalışanları katıldı.

DENETİMLER SABAHA KADAR SÜRDÜ

Sabah saatlerine kadar devam eden kontrollerde fırınlarda çalışan işçilerin portör muayene kartları, iş elbiseleri, hamurun yapıldığı tekneler, işçilerin saç sakal kontrolleri, soyunma odaları, hamurların bekletildiği odalar, un çuvallarının saklandığı ambarlar, odaların temizliği ve sağlığa uygunluk durumu, dezenfekte, paspas temizliği, havalandırma sistemleri, tuvaletlerin temizliği, ekmek gramajları, işyeri açma ruhsatları ve hafta sonu tatil ruhsatları tek tek kontrol edildi.

EŞKİNAT; “VATANDAŞLARIMIZIN SAĞLIĞI HERŞEYDEN ÖNEMLİ”

“Halkımızın sağlığını önemsiyoruz ve denetimlerimize devam edeceğiz” diye belirten Eşkinat ‘’Başlatmış olduğumuz denetimlerde gerek fırın işletmecilerine gerekse işçilere gerekli uyarıları yapılması ile birlikte denetimlerimiz aralıksız olarak sürecek. Bu şehirde 180 bin vatandaşımız yaşıyor, bu insanların sağlık ve huzurunu düşünerek çeşitli alanlarda denetimlerimiz devam etmekte olup,  ekiplerimiz bugün de ekmek fırınlarını denetledi.’’ İfadelerine yer verildi.

 

HABER-AHA