Süleyman Soylu Güngören'de geleceği bir daha tarif etti

AHA İSTANBUL- 23 haziran seçimleri için İç işleri bakanı Süleyman Soylu Güngören'de şoför esnafıyla buluştu.

İçişleri bakanı Süleyman Soylu seçim çalışmaları için Güngören'de şoför esnafı ve Dernekpazarı vakfınında hemşerileriyle buluştu. İlk ziyaretini  Güngören şoförler odası başkanlığının konuğu oldu.  Güngören'e gelen Bakan Soylu, coşkulu bir kalabalıkla karşılandı.

Şoförler odası Başkanlığı konferans salonunda şoför esnafı ile bir araya gelen bakan Süleyman Soylu dünya için neden Türkiye Cumhuriyeti'nin önemli olduğunu verdiği örneklerle anlattı. Ziyaretin açılış konuşmasında şöförler odası başkanı Oktay Nuhoğlu konuşmasında Trabzon'da affet de hayatını kaybedenlere rahmet diledi. Başkan Oktay Nuhoğlu hükümetin şoför esnafının yanında olduğunu uberiyok ettiklerini, katkı payının kaldırıldığını, en düşük faizlerle kredilerle esnafın yanında olduklarını, esnafların vergi yönünden sıkıntıların olmadıklarını vermeyenlerin muhakkak başında bir kazası belası olduğunu, devletleri ,halkı ve bayraklarının dik durması için var olduklarını dile getirdi. Kendilerini % 80'ninin AKParti oy verdiğinide sözlerine ekledi. Güngören Ak Parti İlçe Başkanı Bünyamin Baş selamlama konuşması yaptı. 

İçişleri bakanı Süleyman Soylu

Yaptığım görev süresinde siz hemşerilerimin yüzünü yere getirecek hiç bir şey paymadık.Trabzon milletvekiliği yaptığını 

Türkiyenin sükseliş döneminde dünya kolay kolay lider bulamıyor. Tayyip Erdoğanın bu ülkeyi 17 yıldır biliyor. Bu ülke için avantajdır. verdiği kararları, yaptığı stratejiyi Türkiyenin geleceği için neler yapacaklarının iyi bilen birisidir. Son seçimde % 52 ile çıktıklarını milletin kendilerini çok iyi anladığını dile getirdi.