Şükriye Erenci dualarla omuzlarda hak yoluna uğurlandı

AHA İSTANBUL - Yakalandığı Amansız hastalığın pençesinden kurtulamayan Şükriye Erenci dualarla son yolculuğuna uğurlandı.

  GÖRÜNTÜLÜ HABER-   Aslen Kastamonulu olan 4 çocuk annesi Şükriye Erenci 71 yaşında hayatını kaybetti. Tedavi gördüğü hastanede yaşama veda eden Şükriye Erenci'nin vefatı Erenci ailesini ve sevenlerini yasa boğdu. Rahmetlinin son vedası  için Kağıthane Sanayi Mahallesi Merkez Camisi'nde cenaze töreni düzenlendi. Rahmetlinin çocukları Yasemin  Mehmet Akif , Emrah Mithat ve Reşat Erenci  ile kardeş Acısı yaşayan Hamiyet Meşe , Emine Kara kardeşler metanetlerini koruyarak taziyeleri kabul ettiler.  Cenaze namazı saflarında Öncü Gençlik Spor Kulübü başkan yardımcısı Av. Hüseyin Kalender, yönetim kurulu üyesi Mustafa Akbaba, Yaprak Avcı, Eyüp Furkan Sarlı  ve ismini sayamadığımız çok sayıda aile dostu da yakınları  yerlerini aldılar.   İBB Mezarlıklar Müdürlüğü imamının kıldırdığı cenaze namazında haklar helal edilirken Sema'ya açılan ellerde edilen dualar rahmetlinin ruhuna hediye edildi. Cenaze namazı sonrası rahmetlinin oğlu Mehmet Akif Erenci musalla taşında yatan annesinin naaşını omuzlarken belki de hayatının en ağır yükünü taşıyordu. Kılınan cenaze namazı sonrası rahmetlinin naaşı Sanayi Mahallesi'nde bulunan yıllar önce vefat etmiş babaannesi Şerife Erenci'nin üzerine defin edildi.  Defin sonrası okunan Kur'an-ı Kerim ve dualar rahmetlinin ruhuna hediye edildi. 

 Öncü Gençlik Spor Kulübü Genel Başkanı Yavuz Kurt,  yönetim kurulu üyesi olan Yasemin Bilnur Erenci ve Mehmet Akif Erenci'nin anne acısına  yayınladığı mesajla ortak oldu. Genel başkan Yavuz Kurt yayınladığı mesajda " Yönetim kurulu üyemiz Yasemin Bilnur Erenci ve yol arkadaşımız Mehmet Akif Erenci'nin annelerinin vefatı bizleri derinden üzmüştür. Kendisine Allah'tan rahmet diliyor, sevenlerine başsağlığı ve sabırlar niyaz ediyorum.  Nur içinde yatsın" dedi.