Suç Çetesi Çökertildi

Manisa 'nın Demirci ilçesinde İlçe Jandarma Komutanlığının yapmış olduğu operasyonla 3 kişilik suç çetesi çökertildi.

Edinilen bilgilere göre Demirci ilçesine İzmir’in Eşrefpaşa semtinden gelerek, Kılavuzlar Mahallesinde yaşayan 91 yaşındaki yaşlı bir kadının evine girip, 130 TL nakit para ile evde bulunan bakır ve gümüş gibi değerli eşyaları da aldıktan sonra bir otomobille Gördes ilçesi istikametine giden çete üyeleri Güneşli Mahallesi yakınlarında jandarma tarafından durduruldu.

Yapılan kimlik kontrollerinde şahısların kimliklerinin sahte olduğu ve 3 kişilik çete üyelerinin yaklaşık 30 suçtan aramalarının olduğu ortaya çıktı.

Demirci ilçesi sınırlarında işlenen suçtan dolayı Demirci ilçe Jandarma komutanlığına sevk edilen çete üyeleri jandarmadaki sorgulamaların ardından adliyeye sevk edildi.

Çete üyeleri E.V. olarak sahte kimlik kullandığı belirlenen EGE bölgesi genelinde işlediği toplam 20 ayrı suçtan arandığı tespit edilen N.D.(32), M.U. adına sahte ehliyet ibraz eden ve EGE bölgesi genelinde işlediği toplam 4 ayrı suçtan arandığı tespit edilen H.S.(27) ve  F.Ş. Kimlik bilgisi beyan eden ve Ege bölgesi genelinde arandığı tespit edilen Y.K. (23) tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Haber: Kubilay Şenbay