Sprey Boya

Karantina günlerinin bize sağladığı kolaylıklardan belki de en önemli şey, hobileriniz gerektiği kadar ilgi gösteriyor olmamızdır

. İnsanı rahatlatan, tüketim modeli insandan üreten insana geçişini hızlandıran en önemli aktivitelerden biri de boyama yapmaktır. Ve hobi ile uğraşanların vazgeçilmezi ise sprey boya. Bu boyaların kullanım alanları çok geniştir. Metal, cam, ahşap, plastik yüzeyler, kumaşlar seramik ve hasır çeşitleri bulunuyor. Örneğin, tüketilmiş salça tenekesine istediğiniz renk sprey boya ile boyadıktan sonra havluluk veya vazo şeklinde kullanabilirsiniz. Üstelik artık dilediğiniz rengi bulmak çok kolay. Örneğin altın sarısı, simli, gümüş, fosforlu renkler veya standart renkler. Her birisine Alman kalitesinde ulaşmak sandığınızdan daha kolay.

Sprey Boya Kullanımı

Püskürtme ve kurutma sırasında havalandırmanın iyi olduğu bir yeri tercih etmek gerekir. Boya dumanından korunmak için açık hava en iyisi. Boya alanının dışına çıkmadan etrafa sıçratmadan boyamak için bir kartının içine nesneyi yerleştirip etrafı koruyabilirsiniz.

En iyi sonuç için sprey boya kullanılacak yüzeyin temizlenmesi gerekir. Yani zımparalanması veya kurutulması. Astar kullanırsanız hem uygulayacağız boya gerçek rengini bulur hemde yüzey daha pürüzsüz ve güzel görünüz. Birden fazla ince kat atılarak boyanın daha tutarlı bir renk olmasını sağlayabilirsiniz. Sabit püskürtme aparatı kullanarak boyanın her tere eşit gitmesini sağlayabilirsiniz. En iyi sonuç için boyanın kalitesi ve doluluğu çok önemlidir. En kaliteli sprey boya çeşitlerine https://www.hobi24.com/sprey-boyalar adresinden ulaşabilirsiniz.