Spor Tırı Adıyaman’a Geliyor

AHA ADIYAMAN-“Gelin Spor Yapalım, Tek Galibi Dostluk Olsun“ sloganı ile yola çıkan “Spor Tırı, 27 Haziran 2014 Cuma günü Adıyaman’da olacak.

Gençlik ve Spor Bakanlığı ve Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu işbirliğiyle gerçekleştirilecek olan "Gelin Spor Yapalım Tek Galibi Dostluk Olsun" projesi kapsamında spor tırı 27 Haziran 2014 tarihinde Adıyaman’a geliyor.
Spor tırı 27 Haziran 2014 Cuma günü saat   09.00 – 19.00 saatleri arasında Adıyaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde Fatih İmam Hatip Ortaokulunda spora ilgi duyan öğrencilerin ve gençlerin hizmetinde olacak.
Spor Tırının şimdiye kadar 50’ye yakın ili gezdiğini belirten Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürü Seyit Ahmet Bağcı, özellikle Doğu ve Güneydoğu Anadolu illerimizde, spor alt yapısının oluşturulması, spor kültürünün oluşturulması, sporu bir yaşam tarzı olduğunun benimsetilmesi ve sporla kardeşliğin pekiştirilmesi anlamında çok önemli olduğunu söyledi.
Bağcı:” Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu Başkanlığının ortaklaşa hayata geçirilen ''Gelin Spor Yapalım Tek Galibi Dostluk Olsun'' isimli spor etkinlikleri projesi, basketbol, voleybol, masa tenisi, badminton ve çocuklara yönelik şişme oyun parkurlarının yer aldığı spor şenliklerinin ilimizde yoğun bir ilgi göreceğini tahmin ediyoruz. Çocuklarımız hem basketbol hem de futbol oynayabileceği tır bünyesinde ayrıca şişme oyun parkları da olacak. Tam bir şenlik havasında çocuklarımız sporla tanışacaklar, sporun dostluk ve kardeşlik olduğunu öğrenecekler. Bu organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Ben Bütün gençlerimizi 27 Haziran’da Fatih İmam Hatip Ortaokulunda yapacağımız organizasyona davet ediyorum” dedi


HABER- SERCAN SAKAR