Sony Bluetooth Kulaklık Modelleri

Sony bluetooth kulaklık, herhangi bir bağlantı kablosuna ihtiyaç duymaksızın, bluetooth çekim gücü ile ses kaynağına bağlanarak ses kaydı ya da müzik dinlemeye yarayan kulaklık modelidir.

Sony Bluetooth Kulaklık Modelleri

Sony bluetooth kulaklık, herhangi bir bağlantı kablosuna ihtiyaç duymaksızın, bluetooth çekim gücü ile ses kaynağına bağlanarak ses kaydı ya da müzik dinlemeye yarayan kulaklık modelidir.

Kulak üstü ve kulak içi kulaklık modelleri ile bilinen Sony bluetooth kulaklık  kabloların karışma derdini ortadan kaldırıp konforlu dinleti sunar. Gündelik hayatın her yerine uyum içinde olup, özellikle spor aktivitelerinde başköşede yer alır. Ses yalıtımı özelliği ile dışarıdan gelen gürültüyü kulaklığın içinde çalan sese karıştırmaz.

Sony Bluetooth Kulaklık Özellikleri

Sony bluetooth kulaklık, kulak üstü modellerinde 30 saate yakın kullanım süresinin ardından hızlı şarj dolumu sağlar. Kulak içi kulaklıklarında ise ses seviyesine bağlı olarak dokuz saatlik bir kullanım süresi sunar. Yüksek frekans ve bluetooth çekim gücü ile kesintisiz ses akımı oluşturur. Yüksek sürücüleri ile iyi bir bağlantı sağlar. Derin bas ve geniş bluetooth mesafesi ile günlük hayatın akışına uyum sağlar.

Kabloların dolaşma sorununu ortadan kaldırıyor olması en çok da fazla hareket gerektiren aktivitelerde kullanım rahatlığını ortaya koyar. Üstelik bazı tasarımlarında google asistana bağlanma özelliği vardır.  Yakın alan iletişimi baz alınarak üretilen bu kulaklıklar sayesinde tabletiniz ya da telefonunuz aynı odanın içinde olmak kaydı ile sizden farklı bir köşedeyken dahi bağlantı kurmaya devam eder. Siz de bu özelliklerdeki kulaklıkları satın almak  isterseniz

https://www.desibela.com/bluetooth-sony-kulakliklar  linkine göz atabilirsiniz.