SON DAKİKA KABUSU TERSİNE DÖNDÜ

Sahasının bakım ve inşaat çalışmaları devam eden ve maçlarını Çorlu'da oynayan,3. Lig 2. Grup temsilcisi Ergene Velimeşespor bir çok maç da uzatma dakikalarında yediği gollerle bir hayli fazla puan kaybetmişti. Konuk ettiği ve gurup da 2'inci sırada bulunan Diyarbekir sporu son saniye deki penaltı golü ile yenen Ergene Velimeşe spor kabus dolu anları artık lehine çevirmeyi başardı.

3. Lig 2. Grup temsilcisi Ergene Velimeşespor, 59 gün sonra galip gelmeyi başardı. 2. devreye kötü bir başlangıç yapan Ergene Velimeşespor, gurubun güçlü temsilcisi Diyarbekirspor’uuzatma dakikalarında atılan penaltı atışı sonrası 2-1 mağlup etti. 2. devrenin 5. maçında galibiyetle tanışan Ergene Velimeşespor’lu futbolcular attıkları golden sonra asker selamı ile Zeytin Dalı Harekatı'na katılan Mehmetçik'e destek verdi.

Başkan Yüksel’den Ve Ergene Velimeşe Yönetiminden Diyarbekir Taraftarına Jest!

Takımlarını desteklemek için gelen yaklaşık 40-50 kişilik Diyarbekir taraftarı, maçın ikinci yarısında başlayan sağanak yağmur karşısında bir hayli zor anlar yaşadılar. Konuk taraftarların yağmur altında ıslandığını gören Ergene Belediye başkanı Rasim Yüksel ve Kulüp yöneticileri, Emniyet yetkilileri ile temasa geçerek konuk ekip taraftarlarının kapalı tribüne alınmasını sağladılar. Bu jest karşısında Diyarbekir spor taraftarı ve yönetimi, Başkan Rasim Yüksel’e, Ergene Velimeşe spor yöneticilerine teşekkür ettiler.

Tekirdağ’ın 3. lig’de ki temsilcisi Ergene Velimeşespor, grupta 2. sırada bulunan Diyarbekirspor’u konuk etti. Çorlu General Basri Saran Stadında Çarşamba günün oynanan karşılaşmaya konuk takım başladı. Maça etkili başlayan Diyarbekirspor, 2. dakika da gole yaklaştı. Konuk takımın baskısını kıran Ergene Velimeşespor, güçlü rakibi karşısında 7. dakikada golü boldu. Ceza alanı çaprazından kullanılan serbest vuruşta topun başına geçen Emre Karadağ, sol ayağı ile vurduğu top barajı geçerek kalecinin bakışları altında köşeye giderek muhteşem bir gole imza attı.

Erken gelen gol sonrası şok yaşayan Diyarbekirspor, ev sahibi takım kalesinde ataklarını sıklaştırdı. Golden sonra Ergene Velimeşespor bir varlık gösteremezken Diyarbekirspor’lu futbolcuların tehlikeli atakları da bir türlü sonuç vermedi. Fakat ilk yarının uzatma dakikaları oynandığı sırada ceza alanı içine yapılan ortada Diyarbekirspor’lu Mustafa Aydoğdu’nun kafası ile dokunduğu top ağlarla buluşarak skora denge geldi.

İlk yarısı 1-1 sonra eren karşılaşmanın ikinci yarısında ev sahibi Ergene Velimeşespor daha dengeli bir futbol sergilerken Diyarbekirspor’ da zaman zaman tehlikeli pozisyonlar yarattı. 90 dakika boyunca her iki takımda gol fırsatlarından yararlanamazken uzatma dakikalarında her zaman puan kaybeden Ergene Velimeşesporbu kez gülen taraf oldu. 90+2’de Caner Karuk’un ceza alanı içinde düşürülmesi sonucu maçın orta hakemi penaltı noktasını gösterdi. İbrahim Fatih Dilek’in penaltı vuruşu ile Ergene Velimeşespor takımı 59 gün sonra galibiyetle tanıştı. Ergene Velimeşespor’lu futbolcular attıkları golden sonra asker selamı ile Zeytin Dalı Harekatı'na katılan Mehmetçik'e destek verdi. Bu galibiyetle Ergene Velimeşespor, 29 puanla 12. sıraya yükseldi.

Haber: Abdurrahim Yıldırım