Sivaslılar ve Trabzonlular futbol kardeşliğinde buluştular

AHA İSTANBUL - Güngören Sivaslı Derneği ve Güngören Trabzonlular Derneği futbol kardeşliğini bir kez daha objektiflere yansıttılar.

Merkezleri Güngören'de bulunan Güngören Sivaslılar Derneği ve Güngören Trabzonlular Derneği futbol kardeşliğini objektiflere yansıttılar. Güngören Trabzonlular Dernek başkanı İbrahim Yılmaz ve ziyaret heyetini kabul eden Güngören Sivaslılar dernek başkanı Vedat Kılıç ve yönetimi gelen misafirlerini Dernek merkezinde ağırladı. Güngören Trabzonlular dernek başkanı İbrahim Yılmaz ve Güngören Sivaslı dernek başkanı Vedat Kılıç Trabzonspor ve Sivasspor'un atkılarını birbirlerine hediye ederek güne özel anlam kattılar. 
 Güngören Sivaslı dernek başkanı Vedat Kılıç ziyaret sonrasında yaptığı açıklamada "Güngören SİVASLILAR derneği , Bostancık köyü derneğimizde yönetim kurulu üyelerimizle, Güngören Trabzonlular derneğinin kıymetli başkanı İbrahim Yılmaz Ve yönetim kurulu üyelerini ağırladık, kendilerini ağırlamaktan onur duyduk, 
30 Temmuz2022 Cumartesi günü yapılacak olan ,SİVAS spor Trabzon spor Süper kupa karşılaşması öncesinde, sorumluluğunu bilen Sivil toplum kuruluşu temsilcileri olarak, hemşehrilerimize ve topluma dostluk mesajı verdik, Futbol toplumların sosyalleşmesi için bir vesiledir , Dostluk hoşgörü içinde Güzel bir karşılaşma olması temennisiyle kol kola stada girip, yine kol kola çıkacağız inşallah, iyi oynayan kazansın." dedi.