Sındırgı Belediyesinden Başarıya, ‘safahat’

AHA BALIKESİR-Balıkesir’in Sındırgı ilçe Belediye Başkanlığı takdir veya teşekkür belgesi alan öğrencilere karne hediyesi olarak Mehmet Akif Ersoy’un ‘Safahat’ kitabını verdi.

Balıkesir’in Sındırgı ilçe Belediye Başkanlığı 2013 – 2014 öğretim yılı sonunda takdir veya teşekkür belgesi alan başarılı öğrencilere karne hediyesi olarak Mehmet Akif Ersoy’un ‘Safahat’ kitabını hediye etti.

2013 – 2014 öğretim yılı sonunda takdir veya teşekkür belgesi alan başarılı öğrencilere kolonya ve çikolata ikram ettikten sonra öğrenciler için hazırlanmış olan hediye paketlerini veren Sındırgı ilçe Belediye Başkanvekili Hasan Daşkafa, "Sene boyunca büyük gayretlerle eğitim dönemini tamamlayan ve geleceğimiz olan öğrencilerimizi ufakta olsa bir hediyeyle sevindirmek istedik. Eğer biz kendimizi tanımazsak kendi değerlerimizi tanımazsak ve onlara sahip çıkmazsak biliniz ki başkan ülke ve milletlerin değerleri bizim değerlerimiz olur. Başka milletlerin değerleri bizim değerimiz olmayacak. Bugüne kadar birçok eser bırakmış iz bırakmış değerlerimize sahip çıkmak ve sizlerin de sahip çımasını sağlamak istiyoruz. Biz kendi değerlerimizi öğrendikçe başka ülkelerin değerleri değersiz kalacaktır. İşte bu değerlerimizden bir tanesi olan Mehmet Akif Ersoy’un Safahat’ını sizlere hediye ediyoruz. Tatil süresince bol bol kitap okuyarak kendi değerlerimizi öğreniniz ’ dedi.

Belediye Başkanı Ekrem Yavaş’ın Ankara’da bulunması nedeniyle başarı ve tebrik mesajını ileten Belediye Başkanvekili Hasan Daşkafa’ya, verdiği hediyeler için teşekkür eden başarılı öğrenciler yaz tatilinde önce ‘Safahat’ı bitirip sonrada bol kitap okuma sözü verdiler. 

ENVER DOLGUN