şikÂyet Kutuları Yerleştirildi

AHA BARTIN - Bartın Belediyesi Özel Halk Otobüsleri duraklarına, vatandaşların seyahat esnasında veya duraklarda yaşayabilecekleri sıkıntı ve sorunları iletebilmeleri için şikâyet kutuları yerleştirildi.

Konuyla ilgili açıklamasında vatandaşlarla her fırsatta bir araya gelip talep ve ihtiyaçları yerinde dinleyerek hizmet verdiklerini söyleyen Belediye Başkanı Cemal Akın “Göreve başladığımız günden itibaren daha güzel, daha yaşanabilir bir Bartın oluşturmak ve vatandaşlarımıza hayatı kolaylaştıracak hizmetler sunmak için, katılımcı belediyecilik ilkemiz çerçevesinde halkla istişareler yaparak çalışmaya devam ediyoruz. Bu bağlamda vatandaşları sadece Belediyede ağırlamakla kalmıyor,  her fırsatta evlerinde, işyerlerinde ve kahvehanelerde ziyaret edip talep ve ihtiyaçlarını yerinde dinleyerek bu doğrultuda hizmet veriyoruz” dedi.

Belediye Başkanı Cemal Akın ayrıca, Bartın Belediyesi Özel Halk Otobüsleri duraklarına yerleştirilen kutulara bırakılan mesajlarla ilgili olarak kutulara atılan şikâyetleri bizzat kendisi okuyup belirtilen sıkıntının çözülmesi için hızla harekete geçerek ne lazımsa yapacağını ifade etti.

Başkan Akın ”Vatandaşlarımız Belediye Özel Halk Otobüslerinde her hangi bir sorunla karşılaşır, sıkıntı yaşarsa iletişime geçebilsin diye şikâyet kutuları koyduk. Tüm çalışmalarımızda olduğu gibi şikâyet kutularına atılan sorunlarda vatandaşın kim olduğuna bakılmaksızın çözülecektir. Bu kutular vasıtasıyla gelen tüm mesajları bizzat okuyacağımın ve vatandaşımın sıkıntısının çözümü için hızla harekete geçip ne lazımsa yapacağımın da ayrıca bilinmesini isterim” dedi.