Şemo Usta Güngören'de

Uzun yıllar Etiler'de hizmet veren Aşçı Şemsettin Zengin (Şemo Usta) ikamet ettiği Güngören'de ilk şubesini açtı.

Adnan Ateş'in haberi;

Merkez Mahallesi Gazi Osman Paşa caddesi ile Sokullu Mehmet Paşa sokağın kesiştiği noktada hizmet vermeye başlayan ‘Şemo Usta’ hizmet kalitesini Güngören’e taşıdı.

İkamet ettiği ilçe sakinlerine hizmet vermenin mutluluğunu yaşadığını söyleyen Şemo Usta, farklı sunum ve lezzetli yemekler ile ön planda olmak istediğini belirtti.



 

Döner çeşitleri, ev yapımı çiğköfte ve içli köftede çok iddialı olduğunu da dile getiren Şemo Usta, devamla şöyle dedi, “Uzun yıllar Etiler’de çalıştım. Ailece verdiğimiz karar doğrultusunda ikamet etiğimiz güzel ilçemiz Güngören’de bu mekanı açtık. İnsanın kendi ilçesinde işletmecilik yapması ayrı bir keyif.  Misafirlerimiz sunum ve lezzetlerimizden memnun kaldıkça işimizden daha çok keyif alıyoruz. Her geçen gün yemek çeşitlerimizi de talebe göre arttırmayı düşünüyoruz. Pide, yarım ekmek, lavaş dönerimiz ile çiğköftemizde çok iddialıyız. Çiğköfte ve içli köftelermizi bizzat kendim yapıyorum. Çiğköfteyi fabrikasyon tekniklerle yapmıyoruz. Kendi ellerim ile yoğurup misafirlerimize servis ediyoruz. Ev yapımı içli köftemizi kesinlikle tavsiye ediyoruz. Pilav ve çorbamızda mevcuttur. Okulların açılmasıyla birlikte menümüze Diyarbakır usulü bol etli ve odun fırınında pişirilen çömlek güveç’i de eklemeyi düşünüyoruz. Güngörenli hemşehrilerimize hizmet vermek bizi mutlu ediyor. Bir aile işletmesiyiz, misafirlerimize daha yakın olmak için hizmet noktalarımızı nasip ve kısmette var ise arttırmayı düşünüyoruz.”

Şemo usta güngören diyarbakır güveç döner İçli köfte Çiğ köfte