Sema Gökdemir'in vefatı sevenlerini yasa boğdu

AHA İSTANBUL - Yakalandığı amansız hastalık Sema Gökdemir'i sevdiklerinden ayırdı

Aslen Malatya'lı olan 2 çocuk annesi Sema Gökdemir 49 yaşında hayatını kaybetti. Uzun zamandır tedavi gördüğü hastalık Sema Gökdemir'i sevdiklerinden ayırırken hakka yürüdü. Rahmetli için Küçükçekmece gasilhanesinde kılınan cenaze namazıyla Avcılar Cakmalı mezarlığında dualarla defin edildi. Defin sonrası rahmetlinin eşi Ergün Gökdemir ve çocukları Yeşim ile Yasin Gökdemir Kardeşler taziyeleri kabul ettiler. Daha sonrasında da rahmetlinin evinde okunan Kuranı Kerim Tilavetiyle edilen dualar rahmetlinin ruhuna hediye edildi. 
Akbaba Haber Ajansı yönetim kurulu başkanı Mustafa Akbaba'nın da yakın akrabası olan Sema Gökdemir için taziye mesajı yayınladı. Mustafa Akbaba mesajında " Hakka uğurladığımız yakın akrabam olan, sağlığında gönlümüzde taht kuran Sema Gökdemir vefatı bizleri derinden üzmüştür. Çıkmış olduğu bu yolda iyilikleri kefaret olsun, mekanı cennet olsun. Biz razıydık, Allah'ta razı olsun" dedi. 
Rahmetlinin eşi Ergün Gökdemir'de  yayınladığı teşekkür mesajda " Eşim Sema Gökdemir'in vefatıyla bizleri bu acı günümüzde yanlız bırakmayan, cenazemize eşlik eden, telefonla arayarak acımızı paylaşan tüm dostlarımıza yakın akrabamıza canı gönülden teşekkür ederim" dedi.