Selçuk Özdağ : "Türkiye Süper Ülke, Büyük Güç Olacak"

AHA MANİSA-Suriyede yapılan devlet katliamının ve İsrail'in farklı yoğunluklarda olmak üzere, aralıksız sürdürdüğü katliamların dünya kamuoyunun bilgisi dâhilinde işlendiğini kaydeden AK Parti Manisa Milletvekili Doç Dr. Selçuk Özdağ, "Uzun yıllar cephe savaşlarının yaşandığı yaşlı dünyada, iki büyük dünya savaşının ardından daha farklı mücadele biçimlerinin sergilendiği günleri yaşıyoruz" dedi.

ÜLKELER ARASI Mücadelenin BOYUTU Değişti

  Silahların gömüldüğü Libya'yı ziyaretinde 'Demokrasi götürüyorum' iddiasıyla yerle bir edilen Irak'ı ", kanın Tamamen durduğunun söylenilemez acı Bir Gerçek oldugunu ifade eden AK Parti Manisa Milletvekili Doç Dr. Selçuk Özdağ A.Ş.; terörle mücadele Adı Altında Üç milyondan Fazla İnsanın öldürüldüğü Afganistan zihinlerdeki yeri public net A.Ş.. Suriye'de Yapılan devlet katliamını, işgalci İsrail'in Farklı yoğunluklarda olmak Üzere, aralıksız sürdürdüğü katliamlar dünya kamuoyunun bilgisi dâhilinde. Bununla Birlikte, Günümüzde, dünya geneli İtibariyle, yaşanılanlar savaş Adıyla değil "Mücadele" ziyaretinde -ekonomi diliyle söylenecek olursa- "Rekabet" kavramıyla tanımlanmakta; bu Mücadele de Silahlarla Değil, bilgi teknolojiyle gerçekleştirilmektedir ettik. Bir Başka Mücadele yolu Daha söz konusu ki, bunu da "kültür" kavramının tanım sahasına yerleştirebiliriz "diyerek sözlerini şöyle sürdürdü;" sahiplenilen Maddi ziyaretinde English sözlükler, kültürü, "Toplumsal Gelişme süreci 'icinde oluşturulan ziyaretinde manevi değerler Ile Bunların çoğu yerin epey Meydana gelme Sürecinde KULLANILAN araçların bütünü "tab ifadelerle tanımlamaktadır ettik. Ait kültürden söz ettiğimizde, o milletin yıllardan beri oluşturarak ziyaretinde sahiplenerek Günümüze Kadar Çeşitli araçlarla taşıdığı buradan hareketle, bir, millete yeni nesillere ilettiği Maddi ziyaretinde manevi değerler Şeklinde ve Değerlendirme yapmak mumkun böylece A.Ş.. "

TÜRK İSLAM KÜLTÜRÜ _ vazgeçilmez KAVRAMLARIMIZ

"Türk kültürü, İslâm olgular ziyaretinde Kavramlar bu Iki ana damarın pek çok unsur bağlamında Bir araya geldiği, Türk-İslâm kültürü Bize ait Adana''konulu A.Ş. kültürü" diyen Özdağ, "Bir millete ait kültürden söz ederken, din Gibi Temel Kültürel öğelerden yola çıkarak" batı kültürü dedi "kavramıyla sembolize edilen Kültürel yapıyı anmadan geçmek olmaz. Çunku uzun yıllar public sömürgecilikle dillerini dinlerini, asimile ettikleri ülkelere enjekte eden devletlerin Üyesi Olduğu batı kültürü, Günümüzde de Farklı Iletişim araç ziyaretinde yöntemleriyle dünyanın, erişilebilen Tüm topluluklarına Tasınmak istenmektedir ettik".

KİTAPLAR BİLGİ KÜLTÜR VE taşıyıcısı

AK Parti Manisa Milletvekili Doç Dr. Selçuk Özdağ açıklamasında göster şu Konulara değindi; "Bu bağlamda beneficial Temel araçlardan biri günümüzün fenomeni İnternet olsa da, televizyonun Etkisi de Büyük ölçüde devam etmektedir. Bunlara kitap, dergi, gazete Gibi Basili Bilgi'de ziyaretinde kültür taşıyıcılarını da Eklemek durumundayız. 

İnternet ziyaretinde televizyonun Çeşitli açılardan ziyaretinde olumsuzluk noktasında sert biçimlerde eleştirildiğini akılda tutarak , Kadîm Bilgi ve kültür taşıyıcısı Olan Kitapları özellikle anmakta yarar var. Zira Bir Kitabın yayıncı Tarafindan yayınlanması Süreci düşünülecek olursa, basta güvenilirlik olmak Üzere, temel olumsuzluklardan uzak oldugunu kolaylıkla söyleyebiliriz "

İSLAM ilme Alime ÖNEM VERİR VE

, Özdağ Bulunan ifadesinde "Özellikle Yüce Dinimiz İslâm'ın ilme, alime, okumaya pek tabii Olarak, kitaplara Verdiği değer, Müslüman olmasa da vicdan sahibi Olan ehl-i kalem ettik ehl-i ilim Sahipleri Tarafindan bilinmekte, yazılmakta ettik Çeşitli Ortamlarda dillendirilmektedir A.Ş." "Türkiye'nin özellikle icinde bulunduğumuz Yüzyılın hemen Başından itibaren ODALAR VE DETAY istikrarlı Bir çizgiye kavuşarak, onu Geçen gün Gelişme Kalkınma Hızını artırdığı, dostları bir yana düşmanları Tarafindan safra Kabil edilmektedir. Ancak, A.Ş. büyümeyi sadece sadece Ekonomik Veriler ziyaretinde İstatistiksel tablolar Kapsamında bırakmamak ziyaretinde bunu kitaplar, yayıncılık kütüphaneler Gibi, kültür denildiğinde hemen akla gelen ana bileşenler bazında da sergilemek, sürdürülebilir Kalkınma "Süper Lig" devleti Olmanın Temel şartlarından biri durumundadır "dedi ettik ettik.

Yenilenen Dünyaya YABANCI KALMAMALIYIZ

Özdağ açıklamasına Şu sekılde devam etti, "Gelişmiş ekonomilerin Tüm kitap, dergi ziyaretinde tab unsurlar bazındaki yayıncılık Çalışmaları ziyaretinde kütüphaneler Gibi, eğitim, bilim kültür faaliyetlerinin ettik" olmazsa olmaz "Bileşeni Olan Kurumlar noktasındaki Durumları / başarıları dillere destan durumdadır. Öyle ki, basta kamusal Faaliyetler olmak Üzere, herhangi, Bir nedenle bu ülkelere gidenlerin, gördükleri muhteşem kütüphaneler Karşısında hayretlerini gizleyememeleri ziyaretinde çektikleri fotoğrafları sosyal medya Aracılığıyla paylaştıkları goruluyor, hayıflana hayıflana ... Kısaca özetlenecek olursa, içinden geçmekte dönemde oldugumuz, kartların Yeniden karılmaya ziyaretinde dünyanın, Yeniden kurulmaya başlandığını görüyoruz. Süper lig adayları devletler, sadece sadece Ekonomik anlamda Değil, Kültürel anlamda da rakipleriyle amansız Bir Mücadele icinde. Türkiye, fotoğrafı bu sekılde okumak ettik Zamanın ruhunu da dikkate alarak, kültür Odaklı faaliyetlere yoğunlaşarak bu yarışta ÖNE Geçmeli ligdeki Yerini alabilmelidir süper ettik. Oğlu dönemde Eklendi bunun emareleri Daha Yoğun bır sekılde görülmeye başlandı. Daha Ulaşmak devletler süper liginde Yer alma yolunda, yazarak, çizerek, konuşarak ziyaretinde gerektiğinde eleştirerek izlemeye devam edelim "dedi ettik iyiye.