Şarköy'de Denizde kaybolduğu Düşünülen gençden henüz haber yok

AHA TEKİRDAĞ-Tekirdağ Şarköy'de denize açılan 1 kişi kaybolduğu iddaa ediliyor .

 Genci bulmak için Sahil Güvenlik, Can Kurtaran Ekipleri ,  ve Deniz Polisi ekipleri gece boyunca aramalarını sürdürdü. Kaybolan Gencin  yakınları arama çalışmalarında olmaması şüphe uyandırdı . Havanın kararması nedeniyle çalışmalarına ara veren Sahil Güvenlik ile Deniz Polisi  dalgıç timinin ise sabah saatlerinde  yeniden arama çalışmalarına katılacağı bildirildi.

 

Kesin Bilgi Yok

 


Can Kurtaran Ekipleri ellerinde net bir bilgi olmadığını söyledi."Bu çocuklar denizde mi değil mi net bilmiyoruz" dedi ve "Herhangi bir gelişme yok. Burdan da şüpheye kapılıyoruz, acaba denizde mi  , bilmiyoruz.  denize açıldıkları iddia ediliyor. Söylenti olduğu için ispatı mümkün değil. . Kimliklerini bilmiyoruz dedi.

 

Şarköy'de daha 15 gün önce bir kişi boğulmuştu vatandaşlar bu olayların  can kurtaran ekiplerinin ihmali olduğunu düşünüyor