Sarıkurt Dan Dobrucalı'ya Hayırlı Olsun Ziyareti

Geçtiğimiz haftalarda yapılan kongre ile yeniden Çorlu Küçük Sanayi Kooperatifi Başkanlığı görevine getirilen Zeki Dobrucalı'ya hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor. Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt, S.S. Çorlu Küçük Koordine Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanı Zeki Dobrucalı'yı makamında ziyaret etti.

Geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen kongrenin ardından göreve yeniden seçilen S.S. Çorlu Küçük Koordine Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanı Zeki Dobrucalı ve Yönetim Kurulu Üyelerini ziyaret eden Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt, Başkan Dobrucalı ve üyelerine hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi.

Başkan Sarıkurt S.S. Çorlu Küçük Koordine Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi'nin Çorlu için önemli bir değere sahip olduğunu belirterek "Kooperatif bünyesinde onlarca farklı sektörde ağaç ürünlerinden oto hizmetlerine, matbaacılık hizmetlerinden zirai alet imalatına yüzlerce firma hizmet veriyor. Kentimize önemli ölçüde katma değer katarken binlerce insanımızı da istihdam ediyor. Öncelikle tüm esnaflarımıza şehrimize kattıkları değer için teşekkür ediyor, sizleri de yeniden seçildiğiniz görevinizden dolayı tebrik ediyorum." dedi. Kooperatif Başkanı Zeki Dobrucalı ise açıklamasında ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirirken Başkan Sarıkurt'a teşekkür ederek görevinde başarılar diledi.

Haber: Abdurrahim Yıldırım