ŞAMPİYON ÇANAKKALE'DE

AHA ÇANAKKALE- Çanakkale Madenciler Derneği (ÇAMAD) sponsorluğunda, Çanakkale Valiliği katkıları ile '100.YIL RALLİSİ' adı altında gerçekleştirecek organizasyon, aynı zamanda bu ilde düzenlenecek ilk otomobil sporları etkinliği olması ile de dikkat çekiyor. Çanakkale'de ayrı bir heyecana neden olan organizasyon nedeniyle kentte ralliciler tozu dumana katıyor.Geçen yılın Şampiyonu Kemerli Rallicler Mehmet Civelek ile Bülent Altınok da Kategori 1 de yarışacak ve şampiyonluğu kovalayacak.

Şampiyondan teşekkür

Şampiyona ile ilgili olarak Çanakkale'de bir açıklama yapan Mehmet Civelek, " Hafta sonu Çanakkale’de yapacağımız ralli ye ana sponsorum olan      Can mimarlık Erkan Can ve Süleyman Can-Mimarlık bu yılki servis sponsorumuz Akın oto Mehmet Akin , medya sponsorum Halil Öncü ve sigorta sponsorum Dikar sigorta Mehmet Karakaşlı, her yarışta maddi desteğini eksik etmeyen Semih Top ve kardeşler hafriyat Mustafa Top Rüştü Top, Er-Ha hafriyat Erdinç Çavuşoğlu, Hatice Balcı Çavuşoğlu Mira oteller gurubu Özhan Erkal beye teşekkür ediyorum. Geçen yıl olduğu gibi bu yılda tüm etaplarda başarımızı devam ettirmek peşindeyiz.  Kategori 1 ‘de liderliğimizi sürdürmek istiyoruz. İyi hazırlandık. Kemer’i en iyi şekilde temsil ederek bunu başaracağız" dedi.

Çanakkale Ralli ile hareketlendi

Türkiye Ralli Şampiyonası haricinde, Türkiye Historic Ralli Şampiyonası ve TOSFED Ralli Kupası'na puan veren ralli 16 Mayıs Cumartesi günü saat 16:30’da Özgürlük Parkı’ndan başlayacak. Asfalt zeminli rallinin ilk gününde ekipler, 8.70 km.lik Yahya Çavuş, 14.75 km.lik 57.Alay ve 16.20 km.lik Nezahat Onbaşı etaplarını geçerek saat 20:46’dan itibaren, eski Kredi Yurtlar Kurumu binası önündeki servis alanında yer alan kapalı parkta günü sonlandıracaklar.

 

 

HABER- HALİL ÖNCÜ