Samet Uygun: ''Durmak Yok Koşacağız İlk Günkü Aşkla''

Yerel seçime 3 gün kala Türkiye’de vatandaş seçim sonuçlarına odaklandı. Özellikle Büyükşehirlerde hangi Parti adayının kazanacağı merakla beklenirken gözler hiç şüphesiz İstanbul’a çevrildi. İstanbul’la birlikte, ilçelerde de yoğun seçim yarışı sürüyor. Bu ilçelerden biride Gaziosmanpaşa.

2014 yılından beri Belediye Başkanlığı görevini sürdüren mevcut Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta belirlediği genç, dinamik ve çalışkan Meclis üyesi adaylarıyla birlikte kapı kapı dolaşıp vatandaşların sorunlarını dinleyip, yapacağı projeleri anlatmaya devam ediyor. Meclis üyesi listesine baktığımızda genç isimlerin ön planda olduğu görülürken bu genç isimlerden biride sporcu geçmişi olan Gaziosmanpaşaspor’da futbol oynamış, Gaziosmanpaşa’da esnaflık yapan aynı zamanda Ak Parti Gaziosmanpaşa’da yönetim kurulu üyeliği de yapmış Samet Uygun.

 Samet Uygun meclis üyeliği adaylığı konusunda yaptığı açıklamada; “Hiç şüphesiz 31 Mart’ta çok önemli bir seçime gidiyoruz. Başta İstanbul’da İstanbul’un Muradı, iş bilen, tecrübeli Başkanımız Murat Kurum’u İstanbul’a, ardından Gaziosmanpaşa’nın ustası, Hasan Tahsin Usta Başkanımızı vatandaşlarımızın desteğiyle rekor bir oyla yeniden Başkan yapacağız. Bir şehrin kıymetini ancak onun değerini bilenler anlar. Nasıl ki elmas usta ellerde işlenip pırlanta halini alıp değerine değer katıyorsa, Fethiyle müjdelenmiş şehrimiz İstanbul’umuza Murat Kurum Başkanımızı ve onun kalesi olan güzide ilçemiz Gaziosmanpaşa’mızı Hasan Tahsin Usta Başkanımıza emanet edip, değerlerimize değer katacağız.’’ Şeklinde konuştu.