Şahin Şenel dualarla hakka uğurlandı

AHA İSTANBUL- Yakalandığı amansız hastalığın pençesinden kurtulamayan Şahin Şenel yaşam mücadelesini kaybederken dualarla hakk'a uğurlandı.

Aslen Kastamonulu olan Şahin Şenel 64 yaşında hayata veda etti. 5 torun sahibi Şahin Şener için hazır Merkez Camisi'nde öğle namazı sonrası cenaze namazı kılındı. Rahmetlinin çocukları Aslı Kerem Tarık Şenel Kardeşler ve yeğenleri Ayhan ve Burhan İri Kardeşler musalla taşında yatan rahmetli Şahin Şenel'in naaşı başında taziyeleri tek tek kabul ettiler. Rahmetlinin eşi Nuriye Şenel ise 45 yıllık hayat arkadaşını gözyaşlarıyla uğurladı. İBB Mezarlıklar Müdürlüğü imamı Mehmet Kocabaş tarafından kıldırılan Cenaze namazında haklar helal edilirken okunan dualar rahmetinin ruhuna hediye edildi. Cenaze namazı sonrası dualarla omuzlarda ebedi istirahatgahı olan Güngören'de bulunan aile kabristanına uğurlanarak defnedildi. 

Cenaze namazında saflarda ailenin yakın dostları yerlerini alırken yakın akrabalarından olgun Kaya , Ahmet Güneş ile mali müşavirlerden Adem Çolak, Salih Soyluer, Erdoğan Yıldız , akıncılar Camii Vakfı Eski Başkanı Aydın aşıkkutlu esnaflardan Yusuf Güneş de bulunarak rahmetin son yolculuğuna şahitlik ettiler.