Sadullah Dervişoğlu Güngören Trabzon Dernekler Federasyonunu İşaret Etti

Güngören'de bulunan Trabzon dernekleri her gecen gün yaptıkları faaliyetlerle göz doldururken bu dernekler federasyon çatısı altında da birleşmesinin zamanı geldiğinin gazeteci Sadullah Dervişoğlu Güngören Trabzonlular dernekler federasyonunu kurulmasını işaret etti.

Yaklaşık yirmiye yakın Trabzon derneğinin bulunduğu ilçede  yapılan faaliyetler göz doldururken  her kesim tarafından takdirle karşılanıyor. Gazeteci  Sadullah Dervişoğlu  bu birlikteliğin üst çatısını işaret ederek resmi statüye kavuşması için federasyon dedi.

Gazeteci Dervişoğlu’ Derneklerimiz 2017 yılında birlik beraberlikte   tek ses  ve tek  yürek olurken  bu birlikteliği artık Güngören ilçesinde kurulacak bir federasyonla tamamlamak gerekiyor.Dönüşümlü başkanlık sistemi ile federasyon başkanlığı dernekten derneğe geçerek bayrak nöbetleri en üst seviyede devam ettirilir.

Neden  Kurulması Gerekiyor?

Çünkü Güngören’de yakalanan  bu birlik ve beraberlik  ilçede yaşayan otuz bin Trabzonluyu temsil ederken  kurulacak federasyon örneğinde İstanbul’da Ankara’da İzmir’de ve diğer şehirlerde örnek  olacağından  artık Trabzonluların ’BİZE HER YER TRABZON’ sloganına yakışır bir çalışma olacaktır.’dedi.

Gazeteci Dervişoğlu’ nun bu açıklaması sadece Güngören’de bulunan Trabzon Derneklerine değil   Malatya , Sivas  ,Diyarbakır, Kastamonu ve diğer derneklere örnek olacak ilk Harekatını da başlatmış olacak.