RENKLY FUARCILIK 2018 YILI HAZIRLIKLARINA BAŞLIYOR

Türkiye'nin en büyük açık hava Tarım Fuarının organizasyonunu çok başarılı bir şekilde uzun zamandır sürdüren, Renkly Fuarcılık 2018 yılının hazırlıklarına şimdiden başladı. En son bu yıl yapılan fuarda Tarım bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba açılışa bizzat katılmış organizasyon için yönetim kurulu başkanı Umut Güngör ve ekibine övgü dolu sözlerle teşekkür etmişti

2004 yılından bu yana Tekirdağ-Çorlu’dan tüm Trakya ve Güney Marmara Bölgesine ihtisas fuarları ile katma değer yaratan dünden bu güne 100’ü fuar ve organizasyon ile tüketici ile müteşebbisi buluşturan Renkli Fuarcılık bölge ve ülke ekonomisine ciddi şekilde katkı sağlamaktadır. Ayrıca Trakya ve Güney Marmara’nın Türkiye ve Dünya’da bilinirliğini arttıran, markalaşmasında etkin rol oynayan organizasyonları ile de adına çokça söz ettirmektedir.

Renkli Fuarcılık 2017 yılının son fuarı hazırlıkları içerisinde. 20-24 Eylül 2017 tarihlerinde Lüleburgaz Belediye Başkanlığı destekleri ile hazırlanan ve bu yıl 12’ncisi gerçekleşecek olan Trakya - Lüleburgaz Tarım Fuarı verimli geçen ayçiçeği hasadının hemen sonrasında çiftçinin ve müteşebbisin özlemle beklediği bir fuar. Seksenin üzerinde firma katılımı tarım ve hayvancılığın A’sından Z’sine her şeyin bir arada olduğu fuar 70 binin üzerinde ziyaretçi ağırlamayı hedefliyor.

2017 yılında sırası ile Bursa, Balıkesir, Edirne, Kırklareli ve Tekirdağ illerinde farklı zaman dilimlerinde gerçekleştirilen fuarlar ile 1 milyon ziyaretçi sayısına yaklaşan fuarlar Lüleburgaz ile son buluyor. 2018 yılı fuarlarında 2017 fuarlarının verimli geçmesi dolayısı ile bir çok firma daha büyük yer talepleri 2018 yılında yer almak istediklerini belirtirken, bir çok yeni firma ve müteşebbiste yeni fuar dönemi için taleplerini şimdiden belirtmekteler.

Lüleburgaz Fuar’ının ardından temponun devam edeceğini, Trakya ve Güney Marmara için ülkemiz için daha çok çalışacağını belirten Yönetim Kurulu Başkanı Umut Güngör, aynı zamanda Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası 13’üncü Meslek Komitesi Meclis Üyeliği adaylığı ile ilgi uzun zamandır çalışmalar yaptığını belirtti. Daha güçlü bir ekonomi için tüm ekip daha güçlü, daha kaliteli ve tanıtımın üst düzeyde olduğu fuarlar ile 2018 yılına hazırlandıklarını belirten Güngör, çiftçi ziyaretçilerimizin yanı sıra dünden bu güne artan aile ve sektör dışı birey ziyaretlerinin de fuarlara ve tanıtımına çok katkısı olduğunu, sonuçta beslenme ihtiyacımızın temeli olan gıda ve beraberinde tarımın herkes tarafından daha bilinir olması gerektiğini, bilinçli ve bilgili olarak yapılan tarım ve hayvancılığın her işte olduğu gibi daha etkin ve verimli olacağını dile getirdi. Yapmış olduğu açıklamanın hemen ardından Umut Güngör öncelikle 20 – 24 Eylül Lüleburgaz fuarına ve ardından 2018 yılı fuarlarına herkesi davet etti. Bu güne kadar gerek katılımı gerek ziyareti ile fuarlara destek veren herkese teşekkürlerini iletti. 2018 yılı fuarlarını çok yakında yenilecek olan web sitesi, “Renkly Fuarcılık” sosyal medya hesapları ve değerli basınımız aracılığı ile kamuoyuna duyuracaklarını belirtti.

Haber: Abdurrahim Yıldırım